Recomandari de decoratiuni pe care le poti cumpara cu 200 de lei

by admin
0 comment

Mi-e mai ușor să cumpăr ceva dacă am o sumă clar alocată. Îmi servește drept reper. La fel e și în momentul în care lucrez pe un proiect. Când știu bugetul, încerc să ofer ce pot mai bun pentru suma respectivă. În cazul în care ai de amenajat o locuință sau trebuie să faci un cadou unei persoane care s-a mutat în casă nouă, e de la sine înțeles că urmează o serie lungă de căutări.

Să alegi dintre zeci, sute, chiar mii de produse, ca mai apoi să faci combinații care să aibă coerență, e cu siguranță copleșitor. În astfel de momente un specialist sau măcar un consultant în vânzări e ca o gură de aer proaspăt, pentru că ne ajută să punem lucrurile în perspectivă și să eliminăm variantele care nu fac altceva decât să îngreuneze decizia.

Dacă nu ai ajuns încă în showroom-ul Design&After, de pe Bd. Mihai Eminescu, nr. 50-54 și nici nu ai intrat pe site pentru a vedea ce mai e nou, îți fac câteva recomandări de produse cu preț unitar sub 200 de lei, unele pentru un mic styling în bucătărie, altele potrivite atât în decorul unui dormitor, cât și într-un living.

Să începem cu bucătăria. Am ales pentru tine câteva decorațiuni vintage pentru că-mi place aspectul ăsta de vechi care te face să te gândești la trecut, la povești și la oameni din alte vremuri. Ar fi nemaipomenit să ne permitem doar piese care au cu adevărat o istorie, dar treaba asta este costisitoare și totodată imposibilă. Așa că îți recomand să nu pierzi din vedere varianta mai accesibilă și anume decorațiunile de calitate cu aspect antichizat precum este tava ”Bristo de Paris” sau ceasul de perete ”Antique”, de la Design&After. Ele merg foarte bine cu sticla cu încrustații, ca cea din care este făcut acest recipient, dar și cu împletiturile și cu porțelanurile.  M-am gândit că pe tava aceea de lemn ar sta foarte bine o untieră, un coș cu pâine franțuzească și poate un fresh de portocale sau o cafea. Te las pe tine să îți alegi cana ori paharul preferat.

recomandari de produse

Sursa: DianaMihaila.ro

Acum hai să vorbim despre cinci decorațiuni pe care le putem integra la fel de bine și în decorul unui dormitor și în cel al unui living. Ca să nu fie trecerea prea bruscă de la propunerea anterioară, luăm ca punct de plecare tot un ceas cu aspect vintage, cu ramă de lemn. Îl cheamă Copenhaga. Lui i-am alăturat două huse de pernă matlasate, una albă și alta cu model, un suport de lumânare ce pare a fi făcut dintr-o bucată de oglindă veche și o vază transparentă bleu, pentru un strop de culoare. Toate merg de minune într-o amenajare în stil scandinav, caracterizată de linii simple și drepte, de mobilier aproape deloc ornamentat și de combinații în alb și negru.

recomandari de produse

Sursa: DianaMihaila.ro

Sper că ți-am deschis apetitul pentru decorat, dar și pentru făcut cadouri. Al meu nu se ”închide” niciodată, așa că vizitez constant magazine de profil și site-urile acestora, ceea ce îți recomand și ție să faci, pentru că nu se știe niciodată când găsești la ofertă articole pe care ți le dorești de multă vreme. Nici Design&After nu face excepție, mai ales acum în sezonul sărbătorilor de iarnă, pentru care a pregătit o selecție colorată de mai mare frumusețea. O găsești aici. Eu deja am pus ochii pe această ghirlandă luminoasă, pe un brăduț decorativ și pe niște minunate șabloane cu tematică de Crăciun cu care poți personaliza cadourile și decora casa. Puțin DIY (do it yourself) e mereu binevenit! 🙂

Dacă ți-a plăcut acest articol cu recomandări de decorațiuni, distribuie-l și cu prietenii în orice formă dorești.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies