Reamenajarea baii cu un buget prestabilit

by admin
0 comment

Atunci când bugetul te condiționează în amenajarea băii încearcă să îți faci lista de cumpărături cu tot ce îți dorești, apoi vezi ce îți permiți și de ce ai cu adevărat nevoie. Specialiștii evivo.ro, magazin online de baterii sanitare, chiuvete, accesorii baie și bucătărie, au câteva idei pentru a ne încadra cât mai bine în buget.

Aceștia spun că în era tehnologiei cabinele cu hidromasaj pot fi înlocuite cu succes de paneluri de duș, prețul acestora plecând de la 1.100 lei. De asemenea, bateriile clasice, din inox, nu mai sunt în mare vogă. Se merge acum mai mult pe cele cromate sau cu forme nonconformiste. Ele se vând de la 175 lei în sus. (sursă prețuri: evivo.ro)

#1 Mixt între vechi și nou

Astăzi sunt multe materiale la prețuri rezonabile ce substituie cu succes gamele de lux. Spre exemplu, dacă bugetul nu vă permite folosirea plăcilor de marmură, puteți opta pentru piatră decorativă sau plăci terrazzo, de maxim efect, dar mai accesibile ca preț.

Pentru o amenajare ce combină elemente vechi și noi puteți opta pentru baterii și accesorii cromate.

#2 Baie futuristă

În noile scheme de amenajare cada tradițională a fost dată uitării. Acum sunt preferate elementele minimaliste, din paneluri de duș construite direct pe pardoseală sau cu forme grafice în relief.


Sfatul specialiștilor Evivo:

Dacă baia este de dimensiuni mici (cum sunt adesea cele de bloc) se recomandă vopsirea pereților în nuanțe deschise precum alb sau bleu, pentru a crea senzația de spațiu, dar și de curat. Contrastul se va crea cu accesorii de baie. Perdelele clasice sunt înlocuite cu pereți din sticlă.


#3 Baterii de apă cu funcție de economisire

Pe lângă impactul major asupra mediului, bateriile de apă cu funcție de economisire contribuie cu succes în reducerea cheltuielilor casei. Conceptul Aero 50% – economie la apă combină jetul cu bule de aer menținând un debit constant redus, indiferent de presiunea din instalație.

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii în orice formă doriți.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies