PUNGA DE CADOU DIN FOAIE DE ZIAR

by admin
0 comment

Trebuie să mergeți într-o vizită sau la o aniversare, dar nu aveți o pungă pentru cadou? Nimic mai simplu: confecționați una!

De ce aveți nevoie:

  • foaie de ziar;
  • șnur;
  • foarfecă;
  • perforator;
  • lipici / bandă adezivă transparentă.

Cum procedați:

Pasul 1: Tăiați un dreptunghi din foaia de ziar orientându-vă în funcție de mărimea cadoului pe care urmează să îl oferiți. De exemplu, dacă doriți să confecționați o pungă pătrată cu latura de 30 cm, calculul se face în felul următor: 30 cm + 30 cm (cele două fețe) + 10 cm + 10 cm (lateralele) = 80 cm lungimea; 30 cm (latura) + 10 cm (marginea) = 40 cm înălțimea.

Pasul 2: Din cei 10 cm lăsați pentru margini pliați 2 cm de-a lungul lungimii foii din ziar. Apoi împăturiți dreptunghiul tăiat la dimensiunile stabilite (30-10-30-10) și lipiți cu bandă adezivă transparentă părțile între ele, formând un corp dreptunghic (vezi foto).

Pasul 3: Surplusul alocat marginilor (au mai rămas 8 cm) se pliază sub formă de ”V”, apoi se lipește cu bandă adezivă sau cu o picătură de lipici.

Pasul 4: Pentru a realiza mânerele pungii, faceți câte două găuri pe marginea superioară, pe fiecare parte, apoi introduceți șnurul prin ele (câte un șnur pentru fiecare parte). În interiorul pungii înnodați capetele șnurului pentru fixare.

diybazaar_idei_impachetat12

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies