”Proiectul Gradina” – Catalog Lidl cu idei, unelte si accesorii de gradinarit

by admin
0 comment

La început de primăvară, Lidl îi susține pe pasionații de grădinărit cu idei, unelte și accesorii speciale pentru amenajarea spațiilor exterioare. Retailerul lansează chiar și un catalog denumit ”Proiectul Grădina”, disponibil în perioada februarie-aprilie 2017.

Acesta cuprinde cinci secțiuni: „Bucuria de a planta” (din 27 februarie), „Pregătiri timpurii pentru grădina ta” (din 27 februarie), „Un strop de îngrijire” (din 13 martie), „Idei în floare” (din 27 martie) și „Planuri pentru o vară în grădină” (din 10 aprilie).

Din 27 februarie, produsele din categoria „Bucuria de a planta” și „Pregătiri timpurii pentru grădina ta” sunt în toate magazinele Lidl din țară. Iată și câteva prețuri: bulbi de gladiole, 29.99 lei/buc., bulbi de dalie, 26.99 lei/buc., bulbi de plante perene și butași de fructe de pădure, 9.99 lei/buc., magnolii, 44.99 lei/buc..

catalog Lidl

Sursă foto: Lidl

Dacă vă doreați o seră verticală, în acest interval găsiți un model ce vă ajută să controlați climatul necesar răsadurilor. Rezistentă la intemperii și raze UV, sera are cu o construcție metalică stabilă, 8 polițe mari, fiecare cu o portanță de 20 kg. Sera verticală de la Lidl costă 249 lei.

Printre uneltele disponibile pentru grădină se află foarfeca telescopică, la 39.99 lei/buc., ustensile precum lopățică, săpăligă dublă, curățător de rosturi, greblă pentru frunze, plantator automat, la 11.99 lei/buc. și seturi de mănuși, la 12.99 lei/set/2 buc..

Tot din 27 februarie este disponibil și dispozitivul pentru curățarea diferitelor suprafețe  – gen terase, alei, ziduri, pereții caselor sau porțile garajelor – la 89.99 lei/buc.. Pentru operațiuni mai complexe există aparatul de curățat cu presiune, cu pompă puternică și rezistent la coroziune, ce poate fi folosit și fără a fi racordat la apă datorită funcției integrate de aspirare. Prețul acestui dispozitiv este de 549 lei.

Catalogul online poate fi răsfoit aici.

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies