PROIECTE DIY DIN NASTURI VECHI

by admin
0 comment
E plină casa de nasturi cu care nu aveți ce face? Dacă ați răspuns afirmativ la această întrebare, ne bucurăm, pentru că v-am pregătit mai multe idei DIY tocmai bune de pus în practică rapid și cu resurse puține. În mare nu aveți nevoie decât de nasturi colorați de diverse mărimi, ață, ac și poate lipici.

Să spunem că vreți să oferiți o felicitare unei persoane dragi, dar nu ați avut timp să treceți pe la librărie. O bucată de hârtie cartonată, adeziv, o mână de nasturi și câteva creioane colorate vă pot scoate din încurcătură. Cum? Foarte simplu! Desenați pe hârtie un trunchi de copac, apoi lipiți nasturii pentru a face coroana. Sau poziționați-i din loc în loc ca și când ar fi un mănunchi de baloane. Nu uitați să le prindeți și câte un fir de ață la bază. Ingenios, nu? Cam același principiu îl folosiți și pentru un tablou.

proiecte din nasturi

Sursă foto: Pinterest

proiecte din nasturi

Sursă foto: Pinterest

Tot din nasturi mai puteți face un brăduț ornamental. Pe un con de hârtie aplicați unul lângă altul nasturi de diferite mărimi și culori. Tehnica de realizare a conului este aceeași cu cea folosită în cazul bradului din ață de croșetat. Sau și mai simplu, folosiți batoane de scorțișoară, brad artificial și, evident, nasturi.

proiecte din nasturi

Sursă foto: Pinterest

Dacă vă pricepeți la brodat, puteți încorpora nasturii în proiectele dumneavoastră. Sunt tocmai buni pentru a recrea fructe precum cireșe, mere sau struguri.

Ce mai puteți face din nasturi? Brățări, boluri sau ornamente de perete.

proiecte din nasturi

Sursă foto: Pinterest

proiecte din nasturi

Sursă foto: Pinterest

proiecte din nasturi

Sursă foto: Pinterest

Mai multe proiecte din nasturi găsiți AICI, iar dacă vreți să le stimulați creativitatea celor mici, vizitați secțiunea DIY pentru copii. În cazul în care v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies