PROIECTE DIY DIN CURTEA SI GARAJUL LUI COSTIN

by admin
0 comment
Fiecare bărbat, indiferent de vârstă, are nevoie de un ”teren de joacă” al său. Costin nu face excepție! De când s-a mutat la curte și are mai mult loc să se desfășoare, a început să facă tot felul de proiecte DIY pentru el și familia sa.

Unul dintre ele este lounge-ul exterior pe care l-au folosit din plin toată vara. Totul a început prin construirea unei pergole, care să țină umbră în zilele cu soare arzător. Canapeaua a fost făcută din câțiva europaleți vechi, vopsiți apoi în diverse culori. Când totul s-a uscat și a fost fixat pe poziție, n-a mai fost nevoie decât de vreo 15 perne mari și mici care să ofere confortul mult dorit.

proiecte DIY

Sursă foto: Costin Mocanu

”Mesele” din dreptul pergolei sunt de fapt niște secțiuni din trunchi de copac, ce se integrează perfect în decorul curții. Pentru florile de lângă gard, Costin a folosit anvelope vechi pe post de ”ghivece”, vopsite și ele în nuanțe vii, ce completează paleta cromatică aleasă pentru europaleților. (Mai multe modele de mobilă din paleți de lemn descoperiți AICI și AICI.) Dacă vă plac proiectele cu cauciucuri vechi, iată cum puteți să le transformați în tabureți de grădină.

proiecte DIY

Sursă foto: Costin Mocanu

În garaj, Costin și-a creat un refugiu pentru el și prietenii săi. Un bar ornat cu sticle de bere și corpuri de iluminat din pahare s-au strecurat printre mașini și alte lucruri depozitate acolo. Pentru realizarea lor s-au folosit bucăți de lemn găurite cu burghiul pentru a permite fixarea sticlelor sau a paharelor, dar și a instalațiilor de iluminat.

Iată barul:

proiecte DIY

Sursă foto: Costin Mocanu

El completează perfect originalul corp de iluminat din pahare montat pe unul dintre pereți:

proiecte DIY

Sursă foto: Costin Mocanu

proiecte DIY

Sursă foto: Costin Mocanu

proiecte DIY

Sursă foto: Costin Mocanu

proiecte DIY

Sursă foto: Costin Mocanu

Costin lucrează acum de zor la realizarea unui brad din sticle de bere, care să stea aprins în curte pe durata sărbătorilor de iarnă. Pentru realizarea lui a avut nevoie nici mai mult, nici mai puțin de 300 de sticle. Când va fi gata, o să vi-l arătăm și noi pe DIY Bazaar.

proiecte DIY

Sursă foto: Costin Mocanu

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii! Dacă aveți un proiect pe care vreți să îl împărtășiți cu noi, scrieți-ne la adresa de email diybazaar@ymail.com.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies