Proiect pentru copii. Semn de carte “Iepuras”

by admin
0 comment

Dacă ai un copil căruia îi place să citească mult, atunci sigur, sigur o să îi surâdă ideea de a-și confecționa propriul semn de carte. Unul cu model de iepuraș pe care să îl personalizeze în culorile preferate.

Materiale necesare:

Pentru acest tutorial am utilizat:

  • hârtie bleu, roz și albă;
  • lipici;
  • doi ochi din plastic (se găsesc în magazinele de art & hobby);
  • foarfecă.

Pentru că îmi place prea tare cum a ieșit prototipul, am ales să îl ”port” pe cartea pe care o citesc chiar acum. Alex e prea mic să îl folosească. 🙂

Ca să fie mai ușor de reprodus pașii, am făcut un tutorial video care să te ajute pe tine și pe copilul tău să realizați propriul semn de carte.

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește”, opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies