PROIECT DIY: VAZE ORNAMENTALE DIN STICLE VOPSITE

by admin
0 comment

Nu-i așa că vă enervează sticlele ce se strâng în continuu la coșul de gunoi? Parcă tot timpul mai apare una din senin. Și pe lângă ele se mai adună și tot felul de resturi și de deșeuri, ce vă ocupă spațiu și vă obligă să mai face încă un drum la tomberon. Dar oare nu ar fi mai bine să canalizăm această energie către ceva pozitiv și să reciclăm cât mai multe din sticlele rămase? Noi vă dă o idee de maxim efect, ușor de implementat și cu bani foarte puțini.

De ce aveți nevoie:

  • sticle de diferite dimensiuni și forme;
  • vopsea sau acuarele.

Cum procedați:

Pasul 1:

Curățați sticlele foarte bine de orice urmă de conținut și îndepărtați etichetele, apoi lăsați-le la uscat.

Pasul 2:

Într-un bol mixați mai multe tonuri de vopsea pentru a obține nuanțele dorite. Dacă nu aveți vopsea la dispoziție, puteți folosi acuarele. Atenție însă, în acest caz nu veți putea pune apă în vază. Totuși le puteți folosi pentru a expune flori proaspete, dacă la codițe le atașați câte o fiolă de apă.

Pasul 3:

Cu ajutorul unei seringi, introduceți vopseaua în sticle, apoi începeți să o rotiți până când întregul său interior este acoperit de culoare.

Pasul 4:

Lăsați sticlele la uscat circa 2-3 ore, pentru a vă asigura că vopseaua se va fixa pe interior.

Pentru o mai bună înțelegere a proiectului DIY al zilei, priviți cu atenție colajul foto de mai jos.

#tutorial #proiectdiy #sticlevposite #vasedeco #paintedbottles #diybazaar

Sursa: Pinterest

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies