PROIECT DIY: ORNAMENT DE CRACIUN DIN GLOBURILE RAMASE

by admin
0 comment

An de an, după împodobitul bradului, rămân nefolosite cutii cu globuri. Asta pentru că mulți dintre noi nu păstram aceeași cromatică a pomului de Crăciun doi ani la rând.

Așa că ce nu își găsește locul în brad, se poate transforma în materie primă pentru cel puțin un nou proiect DIY (Do-It-Yourself).

De ce aveți nevoie:

  • globuri;
  • gută;
  • foarfecă.

Cum procedați:

Pasul 1: Luați fiecare glob și legați-l cu câte un fir de gută de cel puțin 1,5 m lungime. Bucățile de gută nu trebuie să aibă aceeași lungime, așa că nu le tăiați pe toate de la început la o dimensiune standard.

Pasul 2: Odată legate toate globurile, strângeți-le într-un mănunchi și faceți un ornament uriaș. Îl puteți agăța la ușă, de galerie sau poate de un cârlig în tavan (dacă încă nu ați montat toate lustrele).

Pentru o mai bună înțelegere a proiectului, priviți cu atenție colajul foto de mai jos.

Sursă foto: thewhoot.com.au

Sursă foto: thewhoot.com.au

Poate v-ar mai plăcea să citiți și:

Crăciun Do-It-Yourself. Idei simple de pus în practică

3 decoruri tradiționale de Crăciun

Idei de împachetare a cadourilor în funcție de personalitate

Dacă v-a plăcut articolul despre cum se poate face un ornament de Crăciun din globuri rămase, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies