PROIECT DIY: ORNAMENT DE CRACIUN DIN GLOBURILE RAMASE

by admin
0 comment

An de an, după împodobitul bradului, rămân nefolosite cutii cu globuri. Asta pentru că mulți dintre noi nu păstram aceeași cromatică a pomului de Crăciun doi ani la rând.

Așa că ce nu își găsește locul în brad, se poate transforma în materie primă pentru cel puțin un nou proiect DIY (Do-It-Yourself).

De ce aveți nevoie:

  • globuri;
  • gută;
  • foarfecă.

Cum procedați:

Pasul 1: Luați fiecare glob și legați-l cu câte un fir de gută de cel puțin 1,5 m lungime. Bucățile de gută nu trebuie să aibă aceeași lungime, așa că nu le tăiați pe toate de la început la o dimensiune standard.

Pasul 2: Odată legate toate globurile, strângeți-le într-un mănunchi și faceți un ornament uriaș. Îl puteți agăța la ușă, de galerie sau poate de un cârlig în tavan (dacă încă nu ați montat toate lustrele).

Pentru o mai bună înțelegere a proiectului, priviți cu atenție colajul foto de mai jos.

Sursă foto: thewhoot.com.au

Sursă foto: thewhoot.com.au

Poate v-ar mai plăcea să citiți și:

Crăciun Do-It-Yourself. Idei simple de pus în practică

3 decoruri tradiționale de Crăciun

Idei de împachetare a cadourilor în funcție de personalitate

Dacă v-a plăcut articolul despre cum se poate face un ornament de Crăciun din globuri rămase, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies cu scopul de a îmbunătăți experiența de navigare a utilizatorilor. Prin apăsarea butonului ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies