PROIECT DIY: GHIRLANDA DIN PAIE PENTRU SUC

by admin
0 comment

Trebuie să organizați rapid o petrecere și nu mai aveți timp pentru decorațiuni? Nu vă impacientați! O simplă vizită la un supermarket rezolvă problema.

Pentru a face o ghirlandă, tot ce vă trebuie este o cutie mare cu paie colorate, o sfoară și, dacă aveți la îndemână, niște liță. Dar aceasta din urmă nu este obligatorie. Ea se poate înlocui foarte bine tot cu sfoară.

ghirlanda DIY

Sursa: Pinterest


Alte modelele de ghirlande:


Cum procedați:

Pasul 1: Pe o bucată de sfoară, înșirați mai multe paie alternând culorile.

Pasul 2: Luați două paie și introduceți prin ele firul de sârmă, pentru a crea un ”V”.

Pasul 3: Fiecare ”V” realizat la pasul 2 îl veți atașa pe bucata de sfoară, integrând astfel paiele înșirate la pasul 1.

Acest proiect DIY mai poate fi realizat și altfel.

Pasul 1 bis: Luați trei paie de culori diferite și înșirați-le pe o bucată de sfoară, apoi strângeți-o pentru a forma un triunghi.

Pasul 2 bis: Repetați pasul 1 bis de câte ori considerați necesar, după care prindeți cu lița triunghiurile între ele. Rezultatul va fi același și dacă introduceți o bucată de sfoară prin câte un pai al fiecărui triunghi.

Rezultatul este acesta:

ghirlanda DIY

Sursa: Pinterest

Proiectul poate fi realizat cu ușurință și împreună cu copiii dumneavoastră. Pentru ei găsiți mai multe tutoriale AICI.


Articole pe aceeași temă:

Dacă doriți să vă inspirați în realizarea mai multor decorațiuni pentru momente festive, vizitați secțiunea Ornamente & Party decor.

Iată câteva idei:


Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies