PROIECT DIY: GHIRLANDA DIN PAIE PENTRU SUC

by admin
0 comment

Trebuie să organizați rapid o petrecere și nu mai aveți timp pentru decorațiuni? Nu vă impacientați! O simplă vizită la un supermarket rezolvă problema.

Pentru a face o ghirlandă, tot ce vă trebuie este o cutie mare cu paie colorate, o sfoară și, dacă aveți la îndemână, niște liță. Dar aceasta din urmă nu este obligatorie. Ea se poate înlocui foarte bine tot cu sfoară.

ghirlanda DIY

Sursa: Pinterest


Alte modelele de ghirlande:


Cum procedați:

Pasul 1: Pe o bucată de sfoară, înșirați mai multe paie alternând culorile.

Pasul 2: Luați două paie și introduceți prin ele firul de sârmă, pentru a crea un ”V”.

Pasul 3: Fiecare ”V” realizat la pasul 2 îl veți atașa pe bucata de sfoară, integrând astfel paiele înșirate la pasul 1.

Acest proiect DIY mai poate fi realizat și altfel.

Pasul 1 bis: Luați trei paie de culori diferite și înșirați-le pe o bucată de sfoară, apoi strângeți-o pentru a forma un triunghi.

Pasul 2 bis: Repetați pasul 1 bis de câte ori considerați necesar, după care prindeți cu lița triunghiurile între ele. Rezultatul va fi același și dacă introduceți o bucată de sfoară prin câte un pai al fiecărui triunghi.

Rezultatul este acesta:

ghirlanda DIY

Sursa: Pinterest

Proiectul poate fi realizat cu ușurință și împreună cu copiii dumneavoastră. Pentru ei găsiți mai multe tutoriale AICI.


Articole pe aceeași temă:

Dacă doriți să vă inspirați în realizarea mai multor decorațiuni pentru momente festive, vizitați secțiunea Ornamente & Party decor.

Iată câteva idei:


Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii!

You may also like

Acest blog folosește cookies cu scopul de a îmbunătăți experiența de navigare a utilizatorilor. Prin apăsarea butonului ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies