PROIECT DIY: FUNDE HANDMADE PENTRU AMBALAT CADOURI

by admin
0 comment

Pentru că de sărbătorile de Crăciun trebuie să ambalăm mai multe cadouri decât într-un an întreg poate, este esențial să deprindem stiluri de împachetare diverse, care să se potrivească personalităților diferite a celor ce le vor primi.

Astăzi învățăm să facem împreună un nou model de fundă, ce va decora darurile și va contribui la creșterea bucuriei descoperirii.

De ce aveți nevoie:

  • hârtie colorată;
  • foarfecă;
  • lipici;
  • capsator.

Cum procedați:

Pasul 1: Luați o coală de hârtie colorată și tăiați din ea fâșii de diferite mărimi și grosimi.

Pasul 2: Răsuciți fiecare fâșie în formă de opt și prindeți capetele între ele cu ajutorul lipiciului sau a capsatorului.

Pasul 3: Suprapuneți de la mare la mic opturile de hârtie pe trei niveluri pentru a construi funda. Fiecare nivel este compus din câte două sau trei opturi de aceeași dimensiune (pentru cele mai mari, de la bază și mijloc, folosiți trei suprapuneri, iar pentru cel de sus, două. Pentru un aspect finisat, puneți la final o buclă din hârtie în mijloc, pentru a acoperi urmele de lipici sau de capse.

Pentru o mai bună înțelegere a proiectului, priviți cu atenție colajul foto de mai jos:

#wrapping #gifts #packing #presents #diy #bow #chirsmas #diybazaar

Sursa: Pinterest

Iată și alte idei de împachetare a cadourilor, dar și câteva sugestii de articole dedicate sărbătorilor de iarnă:


Dacă v-a plăcut articolul despre cum poți face propriile funde handmade, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies