PROIECT DIY: CUM SE FACE UN SUPORT DE CUTITE

by admin
0 comment

Organizarea este esențială în orice bucătărie, mai ales atunci când trebuie să gătiți în fiecare zi a săptămânii. Având ustensilele la îndemână vă va fi mult mai ușor să pregătiți meniul preferat într-un timp cât mai scurt. 

Și cum niciun preparat culinar nu se poate face fără ajutorul unui cuțit, un suport DIY v-ar putea fi foarte util.

cutite

Sursă foto: Pinterest

De ce aveți nevoie:

  • o bucată de lemn;
  • magneți;
  • adeziv;
  • burghiu.

Cum procedați:

Pasul 1: Cu ajutorul unui burghiu dați mai multe găuri la dimensiunea magneților pe bucata de lemn. E important să îi dispuneți uniform, pentru ca ustensilele de gătit să se fixeze cât mai bine.

Pasul 2: În fiecare gaură realizată la pasul 1, puneți adeziv, apoi introduceți magnetul și apăsați. Lăsați să se usuce preț 10 minute.

Pasul 3: Pentru a prinde acest suport de cuțite în perete folosiți câteva șuruburi. Cu o bormașină îl fixați cât ați bate din palme.

Pentru o mai bună înțelegere a proiectului, priviți cu atenție colajul foto de mai jos.

cutite

Sursă foto: Pinterest


Poate v-ar mai plăcea să citiți și:


Dacă sunteți în căutarea de idei de decorare a locuinței vizitați secțiunile Sfaturi de amenajare și Turul casei. Dacă v-a plăcut acest articol nu uitați să-l distribuiți și cu prietenii dumneavoastră.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies