PROIECT DIY: CUM ITI FACI O RAMA FOTO PERSONALIZATA

by admin
0 comment

Am personalizat multe rame foto de-a lungul timpului, fie pentru că voiam să le fac să se potrivească mai bine cu schimbările de decor din casă, fie pentru că am testat noi tehnici și produse pentru rezultate mult mai bune. Niciodată însă nu m-am gândit să folosesc super glue pentru fixarea ornamentelor. Asta până când am primit kitul creativ de la Moment.

El conținea o frumoasă ramă din lemn vopsit în alb, două tuburi de Moment Super Glue Ultra Gel, de 2 grame și mulți nasturi colorați!

ramă foto personalizata

Am început prin a sorta nasturii și a mă gândi ce model aș vrea să creez.

ramă foto personalizata

ramă foto personalizata

Sursă foto: DIY Bazaar

Nasturii de care nu am mai avut nevoie pentru acest proiect DIY i-am pus la păstrare într-un borcan, pentru a-i folosi cu un alt prilej. Sunt prea drăguți și colorați să nu mai fac ceva cu ei!

ramă foto personalizata

Sursă foto: DIY Bazaar

Înainte de a fixa cu Moment Super Glue Ultra Gel fiecare nasture în parte, am citit cu atenție instrucțiunile. Astfel, pentru cele mai bune rezultate, suprafața pe care se aplică trebuie să fie curată și uscată. Produsul este ideal pentru porțelan, metal, cauciuc, piele, lemn, hârtie și plastic. În schimb nu este recomandat pentru PE, PP, styropor, cauciuc, silicon și PVC flexibil.

ATENȚIE: Moment Super Glue Ultra Gel se lipește de piele și de ochi în câteva secunde, așa că nu îl lăsați la îndemâna copiilor. La nivel ocular și al căilor respiratorii poate provoca iritații severe. Evitați inhalarea vaporilor! În caz de contact cu ochii, clătiți cu apă timp de mai multe minute. Scoateți-vă lentilele de vedere, dacă este cazul și continuați să clătiți. În caz de contract cu pielea, spălați ușor cu multă apă și săpun.

ramă foto personalizata

Sursă foto: DIY Bazaar

Moment Super Glue Ultra Gel se desface foarte ușor. Nu trebuie decât să strângeți de marginile ambalajului, ca în fotografia de mai jos.

Am luat apoi fiecare nasture în parte și am aplicat pe spatele lui câte o picătură, după care l-am așezat în poziția dorită.

DSC_2532

ramă foto personalizata

Sursă foto: DIY Bazaar

DSC_2522

Odată finalizată noua mea ramă DIY trebuia să pun ceva care să îi dea un plus de personalitate. Am ales un mesaj care îmi place foarte mult: ”Home is where your heart is!” și el făcut tot de mână.

ramă foto personalizata

Sursă foto: DIY Bazaar

Dacă v-am stârnit dorința de a încerca măcar câteva proiecte DIY, vizitați secțiunea cu același nume de pe site. În cazul în care v-a plăcut acest articol despre cum faci o ramă foto personalizată, distribuiți-l și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies