PROIECT DIY: CUM ITI FACI O BUSTIERA DINTR-UN MAIOU

by admin
0 comment

Nu cred că există persoană care să nu aibă prin casă un tricou sau un maiou alb. Bazându-mă pe acest raționament, odată ce am dat peste tutorialul de mai jos, am zis că e ceva ce oricare dintre noi am putea face cu ușurință.

Nu vă trebuie decât maioul și o foarfecă. Această bustieră este ușor de făcut și poate fi o piesă de vestimentație perfectă pentru o zi fierbinte de vară. Vă trebuie cam cinci minute să faceți una. Pașii nu am să îi mai explic, pentru că sunt mai mult decât evidenți dacă priviți cu atenție colajul foto de mai jos.

bustiera

Sursă foto: womenzmag.com

Dacă v-a plăcut această bustieră și doriți să încercați și mai multe tutoriale asemănătoare găsiți în secțiunea DIY Beauty & Fashion. Dacă vreți să încercați și câteva proiecte pentru casă, fie că sunt ele de amenajare și decorare, fie că sunt de organizare, vizitați secțiunea Proiecte DIY.

V-a plăcut articolul? Atunci distribuiți-l și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți. Și pentru că tot am pomenit de socializare, dacă aveți un cont activ pe Facebook, dați like și paginii DIY Bazaar. Pentru a fi informați la fiecare postare nouă, selectați opțiunea „Get notifications // Primește notificări”.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies