PROIECT DE PRIMAVARA: GHIVECI DIY VOPSIT IN APA

by admin
0 comment

Culoare, culoare, tot mai multă culoare. Asta aduce cu ea primăvară și asta aducem și noi în casele noastre. A venit vremea să ne amenajăm balcoanele, terasele și curțile și să scoatem la soare fotoliile de răchită, jardinierele și ornamentele pentru exterior.

Până să ajungeți la un decor relaxant precum cel din imaginea de mai jos, trebuie însă să demarați tot felul de proiecte DIY și să faceți diferite scheme de amenajare a spațiilor exterioare. Sigur că rezultatul final merită toată osteneala de dinainte. Imaginați-v doar cum e să stați cufundați printre perne, citind o carte bună, afară la aer? Și dacă mai aveți și un animal de companie care să vă stea alături, decorul este complet.

Pentru că avem primăvara în suflet indiferent că a venit sau a trecut, ne-am gândit că nu ar strica să învățăm cum se face un ghiveci DIY, personalizat în culorile preferate. Și dacă facem unul, putem face și mai multe, că doar începutul e greu.

#balcony #exteriordecor #DIYflowerpot #doityourself #diybazaar

Sursa: Pinterest

Nu aveți nevoie decât de câțiva ml de vopsea, în două sau trei culori și o găleată cu apă. În funcție de dimensiunea vasului pe care doriți să îl colorați, stabiliți cantitatea de apă pe care trebuie să puneți în găleată (vasul trebuie să se scufunde). Apoi turnați în cercuri concentrice, de la o înălțime de circa 20-30 cm, 10-20 ml din fiecare vopsea. Nu vă mai rămâne decât să scufundați recipientul și să scoateți  apoi noul ghiveci DIY. Pentru a-și păstra modelul, lăsați-l la uscat câteva ore.

Priviți ce rezultate puteți obține!

#balcony #exteriordecor #DIYflowerpot #doityourself #diybazaar

Sursa: Pinterest

Nu uitați că dacă doriți mai multe idei de decorare a balcoanelor mici, le găsiți pe toate în secțiunea Home Decor/Exterioare, iar dacă v-a plăcut articolul distribuiți-l și cu prietenii dumneavoastră. Dacă sunteți activi pe rețelele de socializare, atunci dați-ne un like și pe Facebook. Selectați opțiunea „Get notifications // Primește notificări” pentru a fi informați de fiecare dată când publicăm ceva nou pe site.


ARTICOLE RECOMANDATE:

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies