Proiect de Paste: Urechi de iepuras

by admin
0 comment

De Paștele, copiii vor fi încântați peste măsură să poarte o pereche de urechi de iepuraș. Se fac ușor și arată grozav!

Deci ce motive vă mai trebuie pentru a vă apuca de confecționat unele? Eu aș face pentru întreaga familie, nu doar pentru cei mici. 😀

De ce aveți nevoie:

carton;

foarfecă;

lipici;

panglică;

perforator;

elastic;

imprimantă.

Cum procedăm:

Pasul 1: Cu ajutorul unei imprimante color tipărim șablonul de mai jos pe hârtie cartonată A3 sau A4 (în funcție de cât de mari dorim să fie urechile). Pentru a vizualiza șablonul la dimensiune mărită dați dublu click pe imaginea de mai jos, apoi Ctrl+P pentru printare.

tutorial urechi de iepure

Sursă: http://www.elli.com/

Pasul 2: Odată tăiată forma, pliăm urechile către față, astfel încât ele să fie poziționate pe verticală în momentul purtării.

Pasul 3: La fiecare ureche, legăm câte o panglică sau realizăm una tot din carton.

Pasul 4: La capetele bentiței, cu ajutorul perforatorului facem câte o gaură, apoi introducem o bucată de elastic astfel încât urechile să fie ajustabile pentru copii de diferite vârste.

Pentru o mai bună înțelegere a tutorialului, priviți cu atenție pozele de mai jos.

tutorial urechi de iepure

Sursă foto: http://www.elli.com/

Mai multe articole și proiecte de do it yourself (DIY) dedicate Paștelui găsiți AICI, iar dacă sunteți în căutare de idei de activități de făcut împreună cu cei mici, vizitați secțiunea DIY pentru copii.

Dacă v-a plăcut acest articol, distribuiți-l și cu prietenii în orice formă doriți.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies