Produse pentru camping si gradina cu pana la -40% mai ieftine

by admin
0 comment

Cui nu îi plac reducerile și ofertele de tot felul? Achiziția unui produs de calitate la preț special înseamnă mai mulți bani în contul nostru de economii, bani cu care putem face o altă achiziție la momentul oportun.

Pentru cei care sunt interesați de produse pentru camping și grădină, momentul oportun este finalul de vară, atunci când retailerii DIY fac reduceri importante. Este și cazul Praktiker, care scoate la vânzare mii de produse cu prețuri și cu -40% mai mici. Perioada discounturilor: 9 august – 30 septembrie, în limita stocului disponibil în magazine sau online.

  „Campania de reduceri pentru articolele de Grădină şi Camping este cunoscută în piața pe care activăm, fiind una dintre cele mai așteptate campanii de către clienții Praktiker. Produsele care beneficiază de reduceri pe segmentul de DIY cuprind aproape toate categoriile ce au în focus zona de grădinărit. În această perioadă, produsele beneficiază de reduceri mari, chiar până la 40%. Ne bucurăm să le putem oferi clienţilor noştri aceste reduceri de final de sezon, aşa cum i-am obişnuit an de an.”, – Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker România.

Articole pentru camping, la prețuri speciale

Persoanele care vor să petreacă un final de vară în camping, se pot echipa cu un cort dublu, model Ontario, de 47,99 lei, cu un grătar cu gaz, de 197,94 lei sau cu un grătar cu cărbuni, de 77,94 lei. Lângă toate acestea merge bine și o cutie frigorifică electrică, de 134,93 lei și un coş pentru picnic, dotat cu 12 piese, de 71,99 lei.

Cei care preferă activitățile în aer liber pot alege bicicleta Full Suspension 26”, de 424,90 lei sau modelul Pegas Strada 26”, de 1.349,10 lei. Iată mai jos câteva produse care mi-au atras atenția:

Preţuri mai mici pentru o grădină nouă

Dacă te numeri printre cei cărora vara le place să se ocupe de amenajarea și întreținerea grădinii, trimmer-ul de 500 W, cu tijă telescopică, de 135,92 lei, ar putea să îți fie de folos. La fel și maşina de tuns iarba de 1.600 W, cu inducţie, la 383,92 lei ori cea de 1,85 kW (2,5 CP), cu tracţiune, la 719,92 lei. Cu o reducere de -40% poate fi achiziţionat și furtunul extensibil 5-15 m, cu accesorii incluse, la 35,99 lei.

Un set de mobilier pentru grădină din rattan natural, cu masă, 2 fotolii, canapea şi perne costă în această perioadă, la Praktiker și 398,94 lei, iar un setul din rattan sintetic, ce include masă şi 8 scaune ajunge la 1.699,15 lei. Varianta de mobilier din lemn costă 764,92 lei și are masă şi 6 scaune. Un pavilion din polyester ce vă poate feri de soare și de ploile de vară costă 314,93 lei, iar unul cu doi pereţi de protecţie, 199,92 lei.

Dacă vă doriți un grătar nou, până la final de septembrie îl puteți cumpăra și cu 30 de procente mai puțin. Spre exemplu, modelul Sicily se vinde cu 473,52 lei, iar modelul Cardiff cu 552,42 lei.

Mai multe informații despre reducerile de prețuri pentru articolele de camping şi grădină sunt disponibile în catalogul din magazine şi pe www.praktiker.ro.

Dacă articolul despre produse pentru camping și grădină ți-a fost util, distribuie-l și cu prietenii în orice formă dorești.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies