PRODUSE DE TOAMNA LA IKEA

by admin
0 comment
Culorile toamnei sunt de-a dreptul minunate! Sunt calde, intense, romantice…Roșu, portocaliu, galben, maro sunt nuanțe ce pot fi integrate ușor în numeroase scheme de amenajare, fără prea mult efort și fără un buget mult prea mare. De la 1 octombrie, la IKEA, colecția de toamnă este plină de articole în culori de sezon, ce combină designul chinezesc cu funcționalitatea scandinavă.

Colecția Trendig, vedeta toamnei, este prezentată și în revista IKEA Live! Detalii despre aceasta puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.

oferte de toamna ikea

Sursa: IKEA

După ce ați studiat noile produse, puteți să verificați și lista articolelor reduse. Promoțiile ne înveselesc de fiecare dată!  Piese de mobilier, decorațiuni și țesături pot fi achiziționate acum la prețuri mai mici. Lista completă a produselor reduse este disponibilă dacă dați click pe imaginea următoare.

oferte de toamna ikea

Sursa: IKEA

De reduceri puteți beneficia și dacă sunteți membru IKEA Family. Deși oferta nu este foarte bogată, prețurile pot fi și cu 30% mai mici. Apăsați pe poza de mai jos pentru a descoperi articolele incluse în promoția IKEA Family.

oferte de toamna ikea

Pentru a analiza întreaga ofertă IKEA, partea sau nu a vreunei promoții recente, vizualizați cel mai nou CATALOG al retailerului.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies