Primul showroom de produse sanitare publice

by admin
0 comment

Tehnologia viitorului este deja aici și ea este disponibilă începând din 24 septembrie în showroom-ul NoTouch, dedicat prezentării și testării  obiectelor și accesoriilor pe bază de senzori pentru grupurile sanitare publice.

Compania lansează în România, pe strada Paris nr. 32, singurul său magazin de prezentare din Europa, unde expune produse ce aparțin celor mai importante cinci branduri internaționale din domeniu: American Specialties Inc. (ASI), Stern, Bette, Alape și Sanela.

obiecte și accesorii pe bază de senzori pentru grupurile sanitare publice

Sursă foto: NoTouch

obiecte și accesorii pe bază de senzori pentru grupurile sanitare publice

Sursă foto: NoTouch

Am observat atenția precară acordată grupurilor sanitare, atât în centrele comerciale, în clădirile de birouri, cât și în spațiile de tip HORECA. De regulă, efortul investițional și resursele de design sunt alocate zonelor considerate principale, iar când vine rândul spațiilor considerate secundare, imaginația și creativitatea scad, iar bugetul este deja depășit. Cred că în cazul oricărei construcții sau amenajări, calitatea trebuie distribuită egal în toate detaliile și componentele, așa că venim acum în sprijinul tuturor celor care activează în acest domeniu. Spațiul amenajat de noi este dedicat prezentarii și testării celor mai bune accesorii create pentru utilizarea intensivă în grupurile sanitare publice. – Rareș Beșliu, director NoTouch.

Rareș Beșliu (36 ani) are o experiență de 12 ani în domeniu, și a lucrat anterior pentru companii precum SSAB, Delta Design și PORCELANOSA Grupo. Piaţa locală de accesorii sanitare premium, a cărei valoare se situează în jurul a 65 milioane euro,  este într-o dezvoltare continuă, iar clienții sunt din ce în ce mai sofisticați.

obiecte și accesorii pe bază de senzori pentru grupurile sanitare publice

Sursă foto: NoTouch

Vedeta showroom-ului este brandul American Specialties Inc. (ASI), cel mai important producător de accesorii din oțel-inox la nivel mondial. Celelalte branduri reprezentate de NoTouch în România sunt: Stern – soluția perfectă de baterii și dozatoare de săpun cu senzor ca raport calitate-preț, design, varietate de modele și dimensiuni, Alape  – propunerea de design pentru lavoarul antivandalizare, Bette – marca ideală de obiecte sanitare din oțel-titanium emailat pentru industria hotelieră şi Sanela – specialistul în obiecte ceramice de toaletă. Compania NoTouch este deja implicată în proiectele Crowne Plaza, MegaMall, București Mall, Plaza România, Mall Brăila și Shopping City Galați.

obiecte și accesorii pe bază de senzori pentru grupurile sanitare publice

Sursă foto: NoTouch

Administrarea și păstrarea permanentă a igienei în spațiile publice cu trafic intens reprezintă principala provocare ce stă în fața proprietarilor și administratorilor acestora. Soluțiile NoTouch permit rezolvarea problemei cu costuri minime:

  • accesoriile de inox oferă cea mai mare durabilitate;
  • senzorii permit controlul consumului de apă reducând impactul asupra mediului înconjurător și cheltuielile asociate;
  • sistemele antivandalizare, acum în variante de design, pun în valoare întreaga amenajare;
  • varietatea extinsă a tipologiei obiectelor sanitare eliberează imaginația de orice constrângere.

Cui se adresează produsele NoTouch?

Produsele se adresează tuturor grupurilor sanitare publice, indiferent dacă sunt amplasate în centre comerciale, clădiri de birouri, aeroporturi, restaurante, hoteluri, rețele de cinematografe, clinici medicale și spitale.

Dacă v-a plăcut articolul despre obiecte și accesorii pe bază de senzori pentru grupurile sanitare publice, distribuiți-l și cu prietenii!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies