Primul catalog Brico Depot din 2018. Iata ce poti cumpara la inceput de an!

by admin
0 comment

Primul catalog Brico Depôt din 2018, denumit ”Încălzire și confort în noul an!”, propune diverse soluții practice pentru amenajări interioare și exterioare, cu accent pe confortul casei și produse pentru întreținerea autoturismelor. Catalogul este valabil în perioada 20 ianuarie – 15 februarie.

Confort pentru fiecare încăpere a locuinței

Noul catalog include soluții de încălzire, prezentate în funcție de destinația acestora în spațiul de locuit. Printre propuneri se numără o gamă largă de radiatoare fixe și mobile, centrale electrice sau pe gaz, dar și șemineuri, focare sau sobe pentru living, inclusiv produse de încălzire pentru bucătărie sau baie. Pentru toate acestea, retailerul recomandă și consumabile, împreună cu accesoriile potrivite, facilitând procesul de selecție a produselor dorite.

Produse de întreținere auto specifice anotimpului și soluții practice pentru deszăpezire

Sezonul de iarnă presupune și acordarea unei atenții sporite pentru buna funcționare a autovechiculelor, așa că șoferii pot găsi în catalogul Brico Depôt accesoriile pentru această perioadă: diverse tipuri de raclete, antigel și soluții de dezghețat parbrize. Tot aici sunt incluse și o serie de recomandări pentru deszăpezirea rapidă a curților și aleilor, precum freze de zăpadă cu pornire electrică la cheie sau sare derapantă la 3 kg, respectiv 25 kg.

Lumina, factorul esențial în lunile de iarnă

Catalogul include și un ghid pentru alegerea becurilor potrivite în funcție de necesități, pornind de la tipul de soclu, luminozitatea și nuanța dorită a luminii, până la tehnologia de fabricație (LED, halogen sau fluorescent, cu explicarea beneficiilor). Există și o gamă largă de corpuri de iluminat, funcționale sau cu un design special, propuneri pentru diferite stiluri de design interior.

Pentru cei care își planifică proiecte noi, în secţiunea dedicată vor găsi produsele necesare fiecărei etape a lucrării, precum motofierăstraie, plăci gips carton, unelte electrice sau de măsurat.

Articolele pot fi achitate integral sau în maxim 24 de rate fără dobândă, prin intermediul instituțiilor financiare partenere, iar cu ajutorul cardului Brico Depôt, produsele pot fi returnate în cel mult 90 de zile fără bon fiscal, iar posesorii beneficiază de facturare rapidă și livrarea la domiciliu, conform regulamentului.

Noul catalog poate fi consultat gratuit atât în format electronic, pe www.bricodepot.ro, în aplicația Brico Depôt, disponibilă pe AppStore şi Google Play, cât şi în format tipărit, în magazine,

Dacă informațiile despre primul catalog Brico Depôt din 2018 ți-au fost utile, distribuie articolul în orice formă dorești.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies