Primele oferte de toamna de la Brico Depot

by admin
0 comment

Toamna debutează cu Prețuri la roșu la Brico Depot, astfel încât cei care au început proiecte de construcţii, amenajări şi/sau renovări să se poată apuca acum de finisaje. Noul catalog al retailerului, valabil în perioada 3-22 septembrie 2016, propune soluții diverse, de la radiatoare, șemineuri, sobe, boilere și centrale electrice, până la materiale pentru izolarea locuinței sau soluții de organizare pentru întreaga gospodărie.   

oferte Brico Depot

Sursă foto: BricoDepot.ro

Dacă vă plac premiile, în intervalul în care catalogul cu oferte este valabil, weekend de weekend, între orele 10:00 și 20:00, Brico Dépôt va fi gazda mai multor concursuri.

Soluții de finanțare în magazin

Pentru cheltuieli bine planificate, retailerul oferă soluții de finanțare dedicate prin biroul BRICOCREDIT, dezvoltate în parteneriat cu ERB Retail Services, prin care clienții au acces la creditul Euroline, valabil până la 30 septembrie 2016. Acesta este disponibil pentru cumpărături de minim 2.000 lei, pe o perioadă de 12 luni, cu dobândă 0%. Cei care doresc un astfel de card pot completa pe site formularul pentru obţinere. El le va da acces rapid la factură, livrare direct pe șantier şi 90 de zile pentru returul produselor.

Dobândă 0% vreme de un an și pentru cardul all inclusiv BRD Finance emis până pe  22 septembrie.

Distribuie articolul, dacă ți-a fost util.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies