Prietenie pentru totdeauna, colectia PANDORA ce anunta linia de toamna 2016

by admin
0 comment

Prietenie pentru totdeauna, sugerată de inimi care bat, aceasta este deviza colecției ce anunță linia de toamnă pe care Pandora se pregătește să o lanseze în doar câteva săptămâni. Bijuteriile nu doar că reflectă această legătură de suflet, ci onorează și stelele călăuzitoare prin simboluri strălucitoare ale aprecierii, afecțiunii și ale unicității.

colectia pre-toamna Pandora

Sursă foto: Pandora

ÎNTOTDEAUNA ALĂTURI. Un pandantiv nu este doar un pandantiv; reprezintă un simbol extraordinar al prieteniei. Inimi din argint 925 și email roz, gravate cu Best Friends (Cele mai bune prietene) și Always There (Întotdeauna alături) pot fi purtate pe colier sau brățară sau împărțit cu cea mai bună prietenă.

TRIBUT PENTRU CEA MAI BUNĂ PRIETENĂ. Talismanul dublu cu inimi strălucitoare și gravură BFF (Best Friends ForeverCele mai bune prietene pentru totdeauna) este o dovadă a devotamentului, pentru ca cele mai bune prietene să împartă cele două inimi și să poarte astfel același simbol al prieteniei. Talismanul este stilizat cu bijuterii infinit sclipitoare pentru a evidenția simbolistica prieteniei pentru totdeauna.

STIL SIMBOLIC. Codul simbolic al prieteniei este pus în valoare de zirconiul cubic roz strălucitor din talismanul Iubire & Prietenie, stilizat cu minunatele clipsuri Inimă Infinită și pandantivul Prietene pentru totdeauna, din argint 925 și zirconiu cubic.

STELE STRĂLUCITOARE. Constelațiile prieteniei unice emană o strălucire aparte pe brățările PANDORA. Semnele Zodiacale de inspirație vintage cu ilustrații stilizate, gravuri și un cer înstelat reprezintă simbolul confidentelor îndrăgite și al personalității acestora.

Iată ce mai conține colecția pre-toamnă de la Pandora, așa cum este ea denumită.

colectia pre-toamna Pandora

Sursă foto: Pandora

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies