PREMII PENTRU TOTI CLIENTII PRAKTIKER PANA PE 9 SEPTEMBRIE

by admin
0 comment

Anul acesta, Praktiker aniversează 12 de activitate pe piața din România, ocazie cu care oferă premii tuturor celor care trec pe la casele de marcat ale oricărui magazin din țara noastră. Astfel, începând de marți, 19 august, fiecare client va primi câte un tichet răzuibil, ce i-ar putea aduce vouchere și cupoane de reduceri, una din cele 23 de excursii în Turcia sau marele premiu de 10.000 de lei în produse Praktiker.

Campania este valabilă până pe 9 septembrie, ca cumpărături de orice valoarea.  Pentru a citi regulamentul, dați click pe imaginea de mai jos.

#praktiker #oferte #campanie #12ani #reduceri #excursii #vouchere #cupoane #diy #diyromania #diybazaar

Sursă foto: Praktiker

Alte informații despre retaileri găsiți în secțiunea DIY – Who is who în România, dar și în cea de Oferte DIY, dacă sunteți în căutarea de materiale de construcții, de mobilier sau de decorațiuni la prețuri reduse.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies