Premii de la Praktiker cu ocazia redeschiderii a trei magazine

by admin
0 comment

Pe 14 iunie 2014, Praktiker a redeschis trei magazine recent modernizate în Tîrgu Mureș, Satu Mare și Brașov. Investiţia în fiecare unitate de vânzare remodelată s-a ridicat la aproximativ 600.000 euro. Odată cu aceste noi redeschideri, reţeaua Praktiker România a ajuns la 11 magazine modernizate din cele 27 deținute la nivel național.

Obiectivele procesului de modernizare sunt:

  • Introducerea unor game noi de produse, potrivite cu aşteptările clienţilor.
  • Un concept nou de semnalistică: afişele de orientare în magazin, punctele de informare, afişele ambientale, preţurile produselor şi semnalizarea promoţiilor.
  • O nouă strategie de merchandising, care să fluidizeze procesul de alegere şi achiziţie.
  • Informaţii locale de vânzare pentru produsele care necesită detalii suplimentare la achiziţie, prin intermediul fişei tehnice a fiecărui produs.

„Odată cu aceste trei redeschideri, încheiem prima etapă a modernizărilor de anul acesta, urmând să reluăm lucrările din toamnă pentru ca, până la finalul anului 2017, să ajungem la 20 de magazine remodelate şi redeschise.” – Omer Susli, proprietar Praktiker România

Cumpărăturile la Praktiker îți pot aduce chiar și o excursie în Europa

Clienții magazinelor din Tîrgu Mureş, Satu Mare şi Braşov primesc la fiecare 150 de lei cheltuiți taloane cu premii garantate sub formă de produse și chiar excursii în Europa. Totodată, ei beneficiază și de promoţiile derulate la nivel naţional.

Sursă foto: Praktiker

„Clienţii care achiziţionează în perioada 14 iunie – 4 iulie produse în valoare de cel puţin 150 lei, primesc un talon răzuibil, cu premii garantate constând în biciclete Pegas, excursii în Europa sau vouchere cadou. Mai mult, pentru clienţii noştri din toată ţara am pregătit şi oferte speciale la diverse produse de sezon precum piscine, maşini de tuns iarba, copertine pentru terasă ori pistoale pentru vopsit, pentru cei care doresc să îşi transforme casa şi grădina într-un spaţiu relaxant pentru vară.” – Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker România

Util:

Adresele celor trei magazine modernizate sunt:

  • Tîrgu Mureş – Bvd. 1 Decembrie 1918 nr. 289
  • Satu Mare – Drumul Careiului nr. 77-79
  • Braşov – Calea Bucureşti nr. 134

Informaţii despre campaniile şi ofertele promoţionale sunt disponibile în magazinele retailerului și pe site. Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l și cu prietenii în orice formă dorești.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies