PRAKTIKER: VOUCHERE CADOU!

by admin
0 comment

10 lei, 30 de lei sau 50 de lei, acestea sunt reducerile de care puteți beneficia în perioada 25-31 octombrie la cumpărăturile efectuate în orice magazin Praktiker din țară, dacă prezentați la casă unul dintre voucherele cadou dedicate acestei campanii.Astfel, la bonurile de peste 100 de lei discount-ul este de 10 lei, la cele de peste 30o de lei de 30 de lei, iar la cele care depășesc 500 de lei de 50 de lei. Dacă plănuiți să vă faceți cumpărăturile în vreunul din magazinele retailerului, puteți descărca voucherul de reducere direct de pe site-ul DIY Bazaar.

#praktiker #voucher #reducere #sales #diy #diyromania #doityourself

Sursa: Praktiker

Fiecare dintre aceastea poate fi folosit doar la un singur bon fiscal. Poti cheltui toate cele 3 vouchere daca faci cumparaturile pe 3 bonuri fiscale diferite si daca indeplinesti conditiile inscrise pe voucher.

Mai multe informații despre ofertele și produsele disponibile în magazinele de do it yourself din țară, găsiți în secțiunea DIY – Who is who în România.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies