PRAKTIKER: TVA CADOU LA AL 2-LEA PRODUS IDENTIC

by admin
0 comment
Până pe 3 noiembrie 2015, mii de produse din cele 28 de magazine Praktiker, din categoriile grădină, amenajări sau decorațiuni, intră în campania „TVA cadou la al doilea produs identic achiziționat”. Retailerul vine astfel în întâmpinarea proiectului legislativ de reducere a taxei pe valoare adăugată cu 4%.

tva cadou la praktiker

Sursă foto: Praktiker

Această măsură vine ca urmare a deciziei de schimbare a TVA-ului, dar și a măririi plafonului pentru salariul minim pe economie. Suntem atenți la contextul macro în care trăim și grija noastră este de a acomoda clienții cu aceste măsuri legislative și de a crea premisele schimbării. Odată cu scăderea TVA-ului, putem începe să ne facem planuri pentru a schimba ceva în viaţa noastră. Praktiker are soluții accesibile pentru fiecare, de la amenajări ușoare, înlocuirea mobilei, decorațiuni noi, până la renovări complete. Pentru toate acestea, scăderea TVA-ului se va resimţi pozitiv în bugetul familiei și va crește simțitor confortul. – Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker România.

Prin această activitate promoțională, clienții au posibilitatea de a-și transforma casa în acasă la cel  mai bun raport calitate/preț, se mai arată în comunicatul companiei. Articolele participante sunt semnalate la raft cu sigla „TVA cadou”. Clienții pot opta pentru una sau mai multe categorii identice de produse.

tva cadou la praktiker

Sursă foto: Praktiker

Pentru a beneficia de campanie la maxim, clienții sunt încurajați să vină însoțiți la cumpărături de rude, prieteni, alături de care să poată împărți produsele identice și să se bucure împreună de reducerile aplicate. Regulamentul integral al campaniei este disponibil în magazine sau pe www.praktiker.ro.

Mai multe articole despre retailerii DIY din România și ofertele valabile în magazinele lor din întreaga țară găsiți AICI. Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies