PRAKTIKER: SOLDARI LA MII DE PRODUSE DE SEZON

by admin
0 comment

În perioada 27 iulie – 16 august 2015, mii de unelte DIY și produse de grădinărit beneficiază de reduceri de până la 40% în toate magazinele Praktiker din România.

Este ca o „curățenie în magazin”  înainte de începerea sezonului de toamnă.  – Mirela Ochiană, Marketing Manager Praktiker România.

În prezent, Praktiker are 28 de magazine în ţară şi în Bucureşti și comercializează o gamă de peste 40.000 de produse, ce include decoraţiuni pentru interior şi exterior, produse sanitare, mobilă, electronice şi electrocasnice, produse pentru grădinărit și materiale de construcţii.

Pentru a vedea produsele și uneltele disponibile la raft, dați click pe imaginea de mai jos pentru a răsfoi catalogul dedicat construcțiilor și amenajărilor.

idei pentru casa

Sursă foto: Praktiker

Alte știri despre Praktiker puteți citi AICI, iar dacă vreți să aflați ce promoții mai sunt disponibile în magazinele de do it yourself din țara noastră, accesați secțiunea Oferte DIY. Informații despre retaileri găsiți și în DIY – Who is who în România. În cazul în care sunteți în căutarea de idei de decorare a locuinței vizitați secțiunile Sfaturi de amenajare și Turul casei.

Dacă v-a plăcut acest articol nu uitați să-l distribuiți și cu prietenii dumneavoastră.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies