PRAKTIKER: OFERTELE LUNII IANUARIE, JOCURI SI CARDURI

by admin
0 comment

Nu puteam să lăsăm să treacă luna ianuarie, fără a vedea ce a pregătit și Praktiker la început de an. 

Astfel, la oricare două produse identice se rambursează taxa pe valoare adăugată a celui de-al doilea articol. Campania este valabilă până pe 2 februarie, în limita stocului disponibil. Nu sunt incluse produsele ce fac parte din alte promoții și oferte. Dacă doriți să vedeți ce puteți cumpăra în această perioadă, răsfoiți catalogul retailerului direct de pe site-ul DIY Bazaar. Pentru asta nu este nevoie decât să dați click pe imaginea de mai jos:

praktiker oferte

Sursă foto: Praktiker

Pentru cei care nu doresc să-și achiziționeze produsele cu banii jos, Praktiker oferă posibilitatea plății în 12 rate, cu dobândă zero (pentru plata integrală a ratei lunare). Sunt acceptate mai multe tipuri de carduri de reduceri.

praktiker oferte

Sursă foto: Praktiker

Printre articolele promovate în luna ianuarie se numără jocurile de societate. Pentru a vedea lista completă a articolelor de acest gen, dați click pe imaginea următoare:

praktiker oferte

Sursă foto: Praktiker

Dacă vreți să citiți și despre alte campanii și promoții din alte magazine mari de do it yourself din țara noastră, accesați secțiunea DIY – Who is who în România, categoria Oferte. Unele dintre promoțiile pe care le găsim, le distribuim imediat pe pagina noastră de Facebook. Pentru a le primi și dumneavoastră în timp real trebuie să dați like paginii DIY Bazaar și să selectați opțiunea „Get notifications // Primește notificări”.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies