PRAKTIKER: MESAJ PENTRU BARBATI!

by admin
0 comment

”Bună Diana, vino să te sărbătorim bărbătește!” Asta apărea în descrierea celui mai recent mail pe care mi l-a trimis Praktiker. Vă dați seama că m-a intrigat! Cât de bărbătește poți să sărbătorești o femeie? Am râs și am deschis mailul. Știam că este un mesaj predefinit, trimis automat, care nu face diferența în funcție de sex sau alte criterii, așa că am ales să mă amuz și nu să fac analiză pe text. Totuși adevărații beneficiari ai acestuia trebuie să fie la curent cu ce se întâmplă în magazinele retailerului DIY în următoarele zile.

Vino să te sărbătorim bărbăteşte! În perioada 1-11 mai, Praktiker sărbătoreşte bărbaţii cu idei mari! Cumpără de minim 200 lei din magazinele noastre și primești pe loc 4 doze de bere Skol, ca să lucrezi cu mai mult spor! Îți dorim La mulți ani și te invităm la Praktiker ca să te cinstim cum se cuvine!

Eu v-am zis! Dacă vă tentează bricolatul și/sau berea, acum știți unde să vă satisfaceți ambele plăceri dintr-un foc.

Mai multe informații despre ofertele retailerilor din sectorul de DIY din țara noastră găsiți în secțiunea DIY – Who is who in Romania.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies