Praktiker face cadou un apartament!

by admin
0 comment

La împlinirea a 15 ani de activitate pe piața din România, primul şi unul dintre cei mai cunoscuţi retaileri de do it yourself (DIY) din țara noastră îşi răsplăteşte clienţii cu un cadou pe măsură: un apartament cu 4 camere în Bucureşti, aflat în ansamblul Palladium Residence.

magazin Praktiker

Sursă foto: Praktiker

Acesta este cel mai mare premiu pe care un retailer de bricolaj l-a oferit până în acest moment și poate fi câștigat de orice persoană care cumpără produse de cel puțin 500 lei online sau din orice magazin Praktiker, în perioada 7 februarie – 30 septembrie 2017. Înscrierile se fac trimiţând codul unic înscris pe bon prin SMS la 3727 sau direct pe www.praktiker.ro. O persoană poate înregistra mai mult de un singur bon. Apartamentul va fi acordat prin tragere la sorți, în cadrul unei tombole.

„Aşa cum i-am obişnuit deja pe clienţii noştri, la Praktiker au doar avantaje! Ne dorim să marcăm primii 15 ani de activitate Praktiker în România printr-o campanie dedicată lor. Astfel, le dăm ocazia de a se înscrie în tombola pentru cel mai valoros cadou oferit de un retailer DIY, o locuinţă care va schimba viaţa fericitului câştigator şi a familiei sale.” – Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker România

Astăzi retailerul are 27 de magazine, în 23 de oraşe, prin care oferă soluţii de amenajare, dar și o gamă largă de produse de DIY şi servicii adaptate.

Istoria celor 15 ani de Praktiker în România

2002: Praktiker deschide primul său magazin, fiind cel dintâi retalier DIY de mari dimensiuni din țara noastră.

2002-2006: Praktiker deschide 11 magazine.

2006 şi 2008 sunt consideraţi cei mai dinamici ani în ceea ce priveşte expansiunea reţelei pe piaţa locală, fiind deschise câte cinci noi magazine. La sfârşitul anului 2008, Praktiker România avea 25 de unități, în 21 de localități.

În 2012, retailerul avea 27 de magazine, în 23 de oraşe din ţară, comercializând peste 40.000 de produse necesare amenajării casei şi grădinii și oferind și servicii post-vânzare: transport la domiciliu al produselor achiziţionate, servicii de cusut draperii şi perdele, comenzi speciale realizate la cererea clienţilor, combinare cromatică, servicii şi soluţii financiare şi multe altele.

Tot în 2012 s-a lansat şi programul de fidelizare a clienţilor, unic în piaţa de DIY, prin care aceştia primesc reduceri pe viaţă de 5% sau chiar 10%, în funcţie de nivelul cumpărăturilor.

În 2016, Praktiker își  propunea fidelizarea meşterilor printr-un program ce oferea avantaje la achiziţii, returnând o parte din banii cheltuiţi sub formă de vouchere de cumpărături. În aprilie, retailerul lansează magazinul său online, cu peste 20.000 de produse, numărul continuând să crească de la o lună la alta.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies