PRAKTIKER: CATALOG MARTIE 2015

by admin
0 comment

Așa cum era de așteptat, catalogul lunii martie de la Praktiker este plin de oferte pentru grădină, de la unelte și utilaje până la mobilier de exterior. În oferta actuală găsiți și numeroase plante ornamentale, dar și o gamă variată de semințe. Cei care nu au răbdare să crească flori, își pot achiziționa diferite soiuri de arbori și arbuști.

Dacă nu aveți curte, iar terasele sunt deja pline de flori, vă puteți uita peste secțiunea de mobilier și decorațiuni pentru casă ori peste modelele de gresie și faianță. În catalog mai puteți găsi și o gamă diversificată de obiecte și instalații sanitare, dar și o colecție bogată de uși pentru interior.

Pliantul Praktiker este disponibil direct de pe site-ul DIY Bazaar, iar ofertele prezentate sunt valabile până pe 30 martie 2015. Pentru a-l vizualiza, dați click pe imaginea de mai jos.

catalog

Sursă foto: Praktiker

Mai multe știri despre Praktiker găsiți AICI. Dacă vreți să citiți și despre alte campanii disponibile în magazinele de do it yourself din țara noastră, accesați secțiunea DIY – Who is who în România. Unele dintre promoțiile pe care le găsim, le distribuim imediat pe pagina noastră de Facebook. Pentru a le primi și dumneavoastră în timp real trebuie să dați like paginii DIY Bazaar și să selectați opțiunea „Get notifications // Primește notificări”.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies