PRAKTIKER: CATALOG DE PASTE

by admin
0 comment

De marți, 31 martie și până pe 20 aprilie 2015, la Praktiker, vopselele, lacurile, tapetul, perdelele, decorațiunile și produsele de menaj au prețuri mai mici cu 10%. Reducerea nu se aplică articolelor care fac parte din alte promoții sau oferte locale ori naționale.

Dar în cel mai recent catalog al retailerului găsiți și alte produse, precum materiale de construcții, mobilier pentru interior și exterior, corpuri de iluminat sau covoare. Pentru a vedea oferta completă a Praktiker din următoarele săptămâni, dați click pe imaginea de mai jos.

catalog de paște

Sursă foto: Praktiker

Mai multe știri despre Praktiker găsiți AICI. Dacă doriți să citiți și despre alte promoții din alte magazine de do it yourself și home decor din țară, accesați secțiunea Oferte DIY.

V-a plăcut articolul, atunci distribuiți-l și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți. Și pentru că tot am pomenit de socializare, dacă aveți un cont activ pe Facebook, dați like și paginii DIY Bazaar. Pentru a fi informați la fiecare postare nouă, selectați opțiunea „Get notifications // Primește notificări”.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies