POLICOLOR INCURAJEAZA CREATIVITATEA COPIILOR ANGAJATILOR

by admin
0 comment

Despre cea mai recentă campanie Policolor, Redescoperă culorile României, am mai scris și cu siguranță am să mai scriu, pentru că îmi place tare mult și cred că este o inițiativă de lăudat, care chiar schimbă ceva la modul concret. Ador ceea ce se întâmplă la Ciocănești, în județul Suceava și de abia aștept să văd finalizat acel proiect, iar locomotiva Hora, ce poartă și ea semnătura producător român de lacuri şi vopsele, m-a făcut să îmi doresc să călătoresc în această vară cu trenul la mare. 

În anul în care compania aniversează 50 de ani – și o face folosindu-se de arta culorilor în diferite forme și spații – nu sunt uitați nici cei mici, astfel că în iulie, copiii angajaților Policolor s-au bucurat de experiențe variate ce le-au stimulat implicarea în societate, creativitatea și latura practică fie ca ucenici chocolatieri la fabrica Heidi, fie ca și conductori de metrou.

Sursă foto: Google Images

Sursă foto: Google Images

De asemenea, ei au aflat ce înseamnă să lucrezi într-o televiziune și să pregătești efecte speciale pentru film în cadrul unei vizite la Școala de Televiziune Tudor Vornicu, iar pentru încurajarea înclinațiilor artistice, micuții au luat lecții de muzică și dans alături de Loredana Groza.

În cadrul campaniei Luna Copiilor, pe care Policolor a inițiat-o și susținut-o, cei mici au fost încurajați să aibă o părere și despre țara lor. Iată ce au răspuns la întrebări legate de viitorul României:

Cel mai puternic om din România este Klaus Johannis sau dacă nu e el, tata!

Dacă aș fi o zi președinte aș da tuturor copiilor din România o vacanță la mare.

Aș cere mai puține teme în școală.

Aș ajuta copiii bolnavi.

Aș da jucării gratis tuturor copiilor.

Aș oferi o vacanță la mare fiecărui copil.

Acestea sunt doar câteva dintre deciziile pe care copiii le-ar lua din poziția de președinte al țării. Aproape o cincime dintre ei ar decide ca mamele să lucreze mai puțin și ca bunicii să beneficieze de un tratament mai bun din partea societății, iar aproape 60% au spus că își doresc să locuiască în România și când vor fi adulți,  într-o casă pe pământ, cu piscină sau cât mai aproape de apă. Într-o proporție similară, ei vor să efectueze studii universitare, iar majoritatea optează pentru profesii liberale: avocat, medic, psiholog sau antreprenor. Din chestionar a rezultat că științele exacte nu sunt tocmai pe placul lor, mai mult de jumătate declarând ca materie preferată o disciplină ce le permite să-și exprime creativitatea.

Copiii sunt convinși că viitorul este verde, astfel că în proporție de peste 90% au susținut că în următorii 25 de ani vehiculele vor circula folosind electricitatea sau apa ca și carburant.

La sondaj au participat câteva zeci de copii cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani, rezultatele arătând că aproape două treimi dintre ei nu ar refuza măcar pentru o zi funcția de șef al statului. Întrebați care este cel mai puternic om din România, majoritatea l-a indicat pe președintele țării și a confirmat că ar vrea să fie măcar o zi în locul acestuia.

Mai multe postări de la evenimentele la care particip și despre locurile pe care le descopăr și îmi plac găsiți în secțiunea Lifestyle & Travel.

În cazul în care v-a plăcut acest articol, distribuiți-l și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți. Și pentru că tot am pomenit de socializare, dacă aveți un cont activ pe Facebook, dați like și paginii DIY Bazaar. Pentru a fi informați la fiecare postare nouă, selectați opțiunea „Get notifications // Primește notificări”.

[efb_likebox fanpage_url=”DiyBazaar” box_width=”250″ box_height=”” colorscheme=”light” locale=”ro_RO” responsive=”1″ show_faces=”0″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”0″ ]

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies