Policolor a lansat un lac pentru lemn cu protectie 10 ani

by admin
0 comment

La început de septembrie, producătorul român de lacuri şi vopsele Policolor lansează Spor Villa Yacht 3 în 1, un lac lucios pe bază de apă, transparent și inodor, destinat protejării și decorării suprafețelor din lemn, atât la interior, cât și la exterior. Acesta este cel mai nou produs premium din gama SPOR și se remarcă prin faptul că oferă protecție UV, dar și la intemperii de până la 10 ani.

lac pentru lemn

Sursă foto: Policolor

Incolor sau în nuanțele clasice de lemn (pin, stejar, cireș, mahon, wenge) ori în tonuri în trend de roz, bleu sau mov, trecând prin albastru închis, gri sau corai, Spor Villa Yacht vine cu un mesaj nou către segmentul DIY.

“Pentru designeri și pentru consumatorii pasionați de amenajări, lemnul a redevenit din ce în ce mai important în decorarea locuinței, a spațiilor de lucru ori a grădinii. De asemenea, casele de lemn noi sau recondiționate, terasele, chioșcurile șic, sunt preferate de tot mai mulți români. Policolor, prin brandul său premium Spor a lucrat la această nouă rețetă de lac pentru a veni în întâmpinarea clienților săi, care de acum își pot colora orice suport de lemn într-o varietate largă de nuanțe. Lacul pe bază de apă este rezistent, de aceea oferim protecția de 10 ani.” – Camelia Dragomirescu, marketing manager Policolor S.A.

De reținut:

Spor Villa Yacht este un produs 3 în 1, adică are rol de grund, baiț și lac, cu scop de protecție, colorare și decorare.

lac pentru lemn

Sursă foto: Policolor

Beneficii funcționale ale produsului:

  • ușurință în aplicare;
  • diluare în apă;
  • uscarea rapidă (în numai 30 de minute);
  • lipsa mirosului;
  • rezistență ridicată la factori de mediu;
  • protecție de durată.

Spor Villa Yacht se diluează cu apă și are o putere mare de acoperire, de 8 până la 11 m²/litru/strat. Pentru un rezultat optim se recomandă să fie aplicat în două straturi.

Pentru o finisare colorată, alta decât cele predefinite, lacul incolor pe bază de apă se poate nuanța computerizat cu Policolor sistem de colorare, cu ajutorul cartelei de nuanțare. Spor Villa Yacht lac lucios 3 în 1 pe bază de apă este disponibil în ambalaje de 0,75 l și 2,5 l.

Produsul va fi distribuit în magazinele specializate din comerțul tradițional, în unitățile Policolor și în marile rețele de bricolaj.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies