POLICOLOR A DESCHIS LA PLOIESTI MAGAZINUL CU NUMARUL 10

by admin
0 comment
În prima jumătate a lunii septembrie, Policolor, producătorul român cu tradiție pe piața de lacuri și vopsele, a inaugurat cel de-al zecelea showroom din rețeaua proprie de magazine. Acesta se află la Ploiești, are 150 mp și a implicat o investiție de aproximativ 100.000 de euro.

Showroom-ul Policolor Ploiești este amplasat pe una dintre principalele artere comerciale ale orașului (Bulevardul Republicii, nr. 114) și este aliniat conceptului estetic și funcțional pe care compania l-a implementat în toate magazinele sale de prezentare din țară.

magazin Policolor Ploiesti

Sursă foto: Policolor

Ploiești a reprezentat întotdeauna un obiectiv pentru Policolor. De aceea, decizia de a ne consolida prezența în piață prin deschiderea unui magazin propriu aici, a venit firesc. Vrem să fim cât mai aproape de clienții noștri și suntem convinși că, dincolo de raportul calitate-preț care contează la achiziția unui produs sau serviciu, la fel de important este și ajutorul dat pentru alegerea celei mai bune variante de achiziție. Mai mult, clienții magazinului Policolor vor avea și avantajul unor facilități precum plata în rate, transport gratuit, programe de fidelizare sau asistență tehnică pe perioada implementării proiectului. – Alexandra Rusu, director de marketing Policolor Arhitectural.

magazin Policolor Ploiesti

Sursă foto: Policolor

În ofertă sunt incluse vopsele lavabile, emailuri, tencuieli şi soluții pentru protejarea și decorarea lemnului din gamele SPOR, CasaBella, Vinarom, sisteme de termoizolaţie şi produse dedicate profesioniştilor marca DEKO Professional, vopsele auto marca Policolor Automotive, iar promoțiile și discount-urile vor fi identice cu cele la nivel de companie.

Mai multe știri despre activitatea Policolor găsiți AICI. Dacă v-a plăcut acest articol, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies