Mâncarea nu trebuie să fie doar gustoasă, ci și arătoasă! Mai ales pentru cei mici, care ezită adesea să încerce alimente noi, dacă nu par ”prietenoase”. Pinguinii din măsline și cremă de brânză le vor fi cu siguranță pe plac!
De ce aveți nevoie:
- măsline mari și mici, fără sâmburi;
- cremă de brânză;
- morcovi.
Cum procedați:
Pasul 1: Luați măslinele mari, ce vor constitui corpul pinguinului, și faceți o fantă, ca un portofel, în interiorul lor.
Pasul 2: Tăiați morcovul circular, iar în fiecare bucată crestați câte un ”V”. Acestea sunt picioarele.
Capul se face din măslinele mai mici, prin introducerea în mijlocul lor a unei bucăți de morcov, pe post de nas.
Pasul 3: Introduceți crema de brânză într-un blender și pasați-o până când devine pastă, apoi, cu ajutorul unei pungi de ornat sau a unui cuțit, băgați-o în interiorul măslinelor mari.
Pasul 4: Capul, corpul și picioarele pinguinului se prind între ele cu ajutorul unei scobitori.
Simplu, nu? Poftă bună!
Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii!