PIATRAONLINE devine franciza

by admin
0 comment

Ca blogger, îmi plac colaborările pe termen lung cu branduri cu care rezonez și cu ale căror produse și servicii sunt familiarizată. Despre PIATRAONLINE, brandul deținut Rock Star Construct, am scris pentru prima dată în 2015. Era momentul în care generatorul de inspiratie, așa cum l-au denumit, intra puternic în acțiune.

În cei 11 ani de activitate, PIATRAONLINE a devenit cel mai mare jucător din România de pe piața de piatră naturală, cu un showroom și un pavilion expozițional spectaculoase, cu peste 1.500 de produse distincte aduse din nenumărate colțuri ale lumii. Portofoliul Rock Star Construct a depășit 40.000 de clienți.

”Acum e momentul să ne ducem viziunea mai departe. Nu doar online, ci și offline. Predăm ștafeta succesului printr-un transfer complet de know-how. Scopul? O rețea de francize PIATRAONLINE care să le dea și clienților din Iași, Timișoara, Cluj, Craiova sau Brașov posibilitatea să simtă pe pielea lor cât de versatilă e piatra naturală. Suntem într-un punct de stabilitate și ne dorim extinderea afacerii, iar franciza este cel mai bun pas pe care îl putem face în acest moment.” – Mariana Constantinescu Brădescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

Pachetul de franciză PIATRAONLINE cuprinde un set complet de valori, know-how, soluții şi tehnologii de ultimă generație, management de echipă şi, nu în ultimul rând, expunere şi vizibilitate prin intermediul proiectelor inovatoare de marketing offline şi online.

Cât costă franciza PIATRAONLINE?

Costul asociat achiziției francizei PIATRAONLINE depinde de suprafața spațiului care, pentru o bună desfăşurare, ar trebui să aibă între 180 mp și 300 mp. Prețul poate varia între 100.000 euro şi 200.000 euro, în funcție de dimensiune şi de logistica francizatului. Tototodată, pentru a se asigura că va fi eligibil pentru achiziția licenței, noul francizat va trebui să urmeze o perioadă de training specializat cu echipa PIATRAONLINE.

Profilul francizatului

Viitorul partener trebui să fie un antreprenor implicat, cu minimă experiență în zona de construcții, amenajări, finisaje sau design de interior, un bun manager de echipă şi cu viziune pentru viitor.

”Businessul PIATRAONLINE a evoluat continuu în cei 11 ani de activitate, pentru că standardele care ne-au ghidat au fost întotdeauna cele mai înalte. De cele mai multe ori, noi am fost chiar cei care le-au creat. Rafinăm în mod constant rețeta succesului, armonizând pasiunea pentru calitate cu nevoia unui sistem logistic bine pus la punct și cu o politică de companie care tratează fiecare client ca pe un partener.” – Sergiu Brădescu Constantinescu, Managing Partner PIATRAONLINE

 Succesul PIATRAONLINE, în cifre:

11 ani de dezvoltare continuă

300.000 Euro cifra de afaceri in 2017

1500 de tipuri de piatră din 14 țări

000 de clienți, adică peste 40.000 de proiecte de succes, atât în România, cât și în străinătate

1800 de mp de spații-concept care pun în valoare piatra naturală

1 apartament complet funcțional de 60mp creat în interiorul showroom-ului

Cum poți avea propria afacere cu piatră naturală, în câțiva pași:

1 – Scrie la franciza@piatraonline.ro, iar un consilier dedicat te va contacta pentru stabilirea unei întâlniri.

2 – Urmează întâlnirea și discuțiile cu privire la condițiile contractului. Dacă totul decurge bine, se semnează documentele și începe colaborarea.

3 – PIATRAONLINE pune la dispoziția francizatului un sistem complex, testat și calibrat, ce funcționează deja la turație maximă. Aici începe propria ta poveste de succes.

Mai multe detalii pe https://franciza.piatraonline.ro.


Despre PIATRAONLINE

Primul magazin online din România dedicat exclusiv pietrei naturale pentru amenajări interioare și exterioare. Compania ROCK STAR CONSTRUCT, sub care operează brandul PIATRAONLINE, are o istorie de 11 ani pe piața românească și este în topul furnizorilor de piatră naturală din țară.

În ultimii ani, PIATRAONLINE a cunoscut o creștere spectaculoasă — de la dezvoltarea colaborărilor cu cariere de piatră aflate în străinătate (piatră naturală disponibilă în magazinul online și în showroom provine din cele mai bune cariere din lume, precum Spania, Grecia, India, Turcia, Egipt, Brazilia), la deschiderea celui mai mare showroom de piatră naturală din România (peste 1000 de metri pătrați și 100 de spații-concept care pun în valoare frumusețea pietrei naturale) si cel mai mare pavilion expozitional exterior din Romania care are 800mp si peste 300 modele de piatra naturala.

În noiembrie 2016, PIATRAONLINE a câștigat locul I la categoria „Casă, Grădina și Unelte” în cadrul celei de a 11-a ediții anuale a Galei Premiilor eCommerce (GpeC) si premiul din cadrul European Business Awards.

Adresă showroom: Aleea Teişani nr 137A, Sector 1, Bucureşti.

#GeneratorDeInspirație #PIATRAONLINE

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies