PHILIPS SUSȚINE DESIGNUL AUTOHTON LA ROMANIAN DESIGN WEEK 2016

by admin
0 comment

Cu peste un secol de tradiție în inovare și excelență în design, Philips susține designul românesc și prezintă ”Capsula Inovației Philips” în cadrul Expoziției Centrale a Romanian Design Week 2016, cel mai important eveniment multidisciplinar dedicat industriilor creative din țara noastră, deschis la București, în Piața Amzei, până pe 5 iunie.

Romanian Design Week 2016Sponsor al categoriei Design de Obiect, compania se prezintă prin abordarea centrată pe nevoile oamenilor și pe pasiunea pentru design, valori fundamentale pe baza cărora creează soluții tehnologice relevante pentru îmbunătățirea calității vieții. Multe din produsele lansate de-a lungul anilor, recunoscute pe plan internațional, vor fi expuse în cadrul expoziției din Capitală. Unele dintre ele vor putea fi câștigate de către vizitatori!

”Designul este arta de a transforma idei și tehnologii în experiențe plăcute, utile și semnificative pentru oameni. Cu alte cuvinte, ne străduim să oferim simplitate și funcționalitate la fel de mult cât urmărim frumusețe și inovație. Prin valorificarea creativității în acest mod – structurat și adesea unic – creăm valoare atât pentru noi, Philips, cât și pentru consumatorii noștri.” – Doru Rusănescu, General Manager Philips Personal Health pentru Sud Estul Europei.

Despre Philips:

Anul acesta, pe 15 mai, compania a împlinit 125 de ani, pe parcursul cărora a oferit în mod constant idei revoluționare, transformate în produse de larg consum și tehnologii pentru domeniul medical. Astăzi, Philips propune soluții integrate care acoperă întreg procesul pe care noi îl numim ”health continuum” – de la sprijinirea unui stil stil de viață sănătos, la facilitarea prevenției, diagnosticarea mai rapidă, tratarea mai eficientă și până la recuperarea sau îngrijirea bolilor cronice la domiciliu.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies