Philips Airfryer. Sau unde s-a ajuns cu gatitul modern

by admin
0 comment

De curând ne-am luat un aparat de gătit care folosește aerul pentru prepararea mâncării. Sună ușor SF, dar tehnologia pe care o utilizează reduce consumul de grăsimi cu până la 80%. Achiziția face parte din demersul nostru de a mânca mai bine și de a trăi mai sănătos. Plus că în curând ne apropiem de diversificare și îi putem prepara hrana și copilului nostru.

Aparatul AirFryer de la Philips îți permite să prăjești cu ajutorul aerului alimente care sunt crocante la exterior și fragede în interior. E nevoie doar de o jumătate de lingură de ulei pentru asta. Sau nu! Dacă ne gândim la felul în care friteuzele funcționează este extra ultra light.

Tehnologia Rapid Air îți permite să prăjești, să coci, să rumenești și să gătești pe grătar utilizând foarte puțin ulei sau deloc. Temperatura este reglabilă și poate ajunge până la 200 de grade. Iar pentru ca mâncarea să fie gata durează circa 30 de minute! Prețul nu este chiar cel mai mic (aproape 1.400 lei), dar sperăm că va fi o investiție care să merite pe termen lung.

Până să ne decidem asupra acestui produs, ne-am uitat cu atenție la mai multe aparate moderne de gătit care să se potrivească nevoilor și stilului nostru de viață. Pe lângă grija pentru sănătate, căutăm tot felul de căi pentru a economisi timp. Avem un program destul de alert și orice ajutor contează.

Am plecat inițial de la ideea de a lua un grătar care să nu scoată prea mult fum și nici să ardă neuniform mâncarea, ci să îi facă o crustă. Și sunt destule modele din care să alegi. Dar pentru că AirFryer-ul are și această funcție, am considerat că e cel puțin un 2 în 1. Și nu doar că nu scoate fum când e bine curățat și nu pui în el ceva care curge, dar nici nu prea împrăștie mirosul în casă, o problemă greu de evitat cu un grill sau cu o oală. Până acum am gătit aripioare crocante de pui, vită, rață, pește, legume. Delicios! Dintre toate, somonul a scos cel mai mult fum, iar morcovii și cartofii se fac excelent! Fără ulei toate!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies