PESTI DIN FARFURII DE PLASTIC

by admin
0 comment
Vreți să vă implicați copiii într-un nou proiect creativ? Vă dăm noi o idee: pești colorați din farfurii de plastic! Se fac ușor și pot fi folosiți chiar și pentru decorarea camerelor celor mici. Ieftin, distractiv și pe gustul copiilor! Iată un proiect din care toată lumea are ceva de câștigat!

De ce aveți nevoie:

  • farfurii de plastic;
  • foarfecă;
  • pensule și acuarele;
  • marker;
  • lipici;
  • bandă dublu adezivă.

Cum procedați:

Pasul 1: Tăiați din farfuria de plastic o bucată sub formă de ”V”. Pentru a stabili dimensiunea, imaginați-vă că secționați farfuria în două, apoi fiecare jumătate în trei (deci șase felii egale). Acea a treia parte dintr-o jumătate va trebui tăiată.

Pasul 2: ”V-ul” realizat la pasul 1 îl lipiți exact pe partea opusă locului de unde a fost tăiat (amintiți-vă că am împărțit farfuria în șase felii). Vârful trebuie poziționat la câțiva centimetri de centrul farfurie de plastic, pe spatele acesteia.

Pasul 3: Cu ajutorul pensulelor și a acuarelelor desenați plasticul după voia inimii. După ce s-a uscat puteți desena și ochii (cu acuarele sau cu un marker obișnuit).

Pasul 4: Dacă doriți să lipiți peștii pe perete o puteți face cu ajutorul unei benzi dublu adezive. Vor fi ușor de repoziționat, iar când copilul dumneavoastră va dori o nouă schimbare de decor nu va fi nevoie să refaceți zugrăveala.

diybazaar_pestiplastic//Sursă foto: Google Images

 Dacă v-a plăcut tutorialul despre cum poți face pești din farfurii de plastic, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies