Persil Power-Mix Caps vs. masina de spalat cu uscator

by admin
0 comment

Pe vremea când locuiam într-un apartament mai mic am cumpărat o mașină de spălat rufe cu uscător. Soluția perfectă, după părerea mea, atunci când nu vrei să întinzi hainele prin toată casa.

Așa cele mai nepretențioase (prosoape, lenjerie de corp, tricouri de casă etc.) pot rămâne pentru ciclul de uscare, după care sunt bune de scos și de pus în dulap. Nu neapărat de purtat/folosit, pentru că uscătorul le cam șifonează.

Odată cu mutarea, mașina a venit cu noi. Era aproape nouă și la fel de utilă, mai ales iarna, când pe o terasă deschisă durează mult până când usuci complet lucrurile. Cea mai mare problemă cu acest tip de mașină (pe lângă șifonare) este că, după un program de uscare, hainele își cam pierd mirosul pe care un detergent îl are în mod normal. De-a lungul anilor am încercat o mulțime de variante: pudră, pudră + balsam, capsule, capsule + balsam…

De curând am testat Persil Power-Mix Caps, o combinație între detergent lichid și detergent pudră. Prefer capsulele pre-dozate pentru că niciodată nu am știut exact cantitățile pe care trebuie să le pun în compartimentele mașinii (ele sunt foarte utile și pentru cei care de abia acum încep să se ocupe de spălarea propriilor rufe). Detergentul promite îndepărtarea petelor dificile și curățarea profundă a țesăturii cu ajutorul pudrei, în timp ce gelul menține culorile intense și oferă un parfum de durată rufelor. Soluția de curățare este eficientă chiar și la temperaturi scăzute.

Persil Power-Mix Caps

Persil Power-Mix Caps

Ambalajul se deschide ușor, fiind prevăzut cu un sistem de resigilare pentru păstrarea în condiții optime a capsulelor pe o perioadă îndelungată.

Persil Power-Mix Caps

Persil Power-Mix Caps

Cam așa arată o capsulă Persil Power-Mix.

Persil Power-Mix Caps

Persil Power-Mix Caps

Am băgat la mașină prosoape colorate, de corp și de mâini, deci nu am urmărit scoaterea unor pete rezistente, ci mai mult păstrarea culorilor și a mirosului după finalizarea procesului de uscare.

Persil Power-Mix Caps

Operațiunea a fost îndeaproape supravegheat de pisică, care a mirosit cu plăcere capsula Persil Power-Mix înainte ca ea să intre în cuvă. Cuvă, care nici ea nu a rămas neinspectată!

Persil Power-Mix Caps

Am umplut mașina cam 2/3, așa că nu am avut nevoie de mai mult de o singură capsulă, pe care am pus-o peste prima jumătate de prosoape, apoi am acoperit-o cu restul. Este indicat ca aceste pernuțe cu detergent să fi puse între haine și nu deasupra ori dedesubtul lor pentru ca soluția de curățare să se împrăștie uniform.

Persil Power-Mix Caps

Util:

La o cuvă plină cu haine puneți două capsule de detergent.

După mai bine de o oră de spălat și alte trei de uscat a venit momentul adevărului: culoarea a rămas la fel de intensă, prosoapele nu erau aspre, iar aroma detergentului încă se mai simțea. Sunt sigură că dacă le puneam la uscat afară mirosul era mai intens. Dar acesta era testul la care voiam să supun noile capsule Persil, pierderea mirosului de curat după uscarea mecanică fiind principala mea problemă!

În cazul în care ți-a plăcut această postare, distribui-o și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă dorești.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies