PE 24 IULIE, JYSK LANSEAZA LA CLUJ NOUL CONCEPT DANEZ DE MAGAZIN

by admin
0 comment

JYSK România lansează joi, 24 iulie, noul concept danez de magazin în Galeria Auchan, din Cluj-Napoca. Retailerul de mobilier și decorațiuni interioare vine cu o ofertă variată de produse pentru casă și grădină și cu o prezentare mult mai bună a acestora.

#jysk #lansare #magazin #cluj #galeriaauchan #retail #diy #diyromania #reduceri #conceptdanez #diybazaar

Sursă foto: JYSK

În ziua deschiderii, clienții JYSK pot beneficia de reduceri de până la 80% la mai multe categorii de produse, iar primii 250 de cumpărători, care vor face o achiziție de minim 50 lei, vor primi cadou o pernă.

Ne face plăcere să anunțăm lansarea noului concept danez de magazin la Galeria Auchan din Cluj. În eforturile noastre permanente de a oferi clienților cele mai bune produse și soluții de mobilier și decorațiuni interioare, am reușit sa redeschidem magazinul cu un nou concept de prezentare a produselor, cu un spațiu mai bine compartimentat și mai apropiat de nevoile clienților noștri din Cluj. Sper să le placă și mai sper ca produsele JYSK să ajungă în cât mai multe case și apartamente, a declarat Alina Tecucianu, District Manager, JYSK România.

Noul concept de prezentare aduce în prim plan și o multitudine de oferte. Cei care vor fi prezenți în ziua deschiderii, vor putea achiziționa scaunul de birou Nimtofte la doar 129 de lei, perne cu reduceri de până la 70%, trambulină de 244 cm la doar 450 de lei sau perne de grădină de la doar 6 lei. Între orele 08:00-10:00, clienții JYSK vor primi o cafea sau un croissant, la alegere.

Acum avem o mai bună prezentare a produselor și condiții de depozitare mai bune, așa că va fi mult mai ușor pentru toată lumea să se orienteze în magazin și să aleagă din miile de produse, a declarat  directorul unității din Galeria Auchan, Lucian Rus.

Magazinul JYSK România ce urmează a fi deschis are o suprafață de 1.100 mp și un număr de 14 angajați.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies