PE 19 SEPTEMBRIE INCEPE BIFE-SIM 2015

by admin
0 comment
Pe 19 septembrie, la Romexpo, începe Târgul Internațional de Mobilă, Echipamente și Accesorii BIFE-SIM 2015, acolo unde, timp de 5 zile (până pe 23 septembrie) vor expune 300 de firme din România, Bulgaria, Germania, Italia, Moldova, Polonia, Ucraina şi Ungaria.

Desfășurat în şapte pavilioane expoziţionale, de peste 30.000 mp, târgul este organizat conceptual în șase saloane: Salon Clasic, amplasat în pavilioanele C1 şi C2; Salon Design şi Salon Confort, amplasate în pavilioanele C4 şi C5, Salon Bucătării, amplasat în pavilionul C3, Salon Decoraţiuni, Accesorii şi Materiale, amplasat în pavilionul C6, Salon Echipamente-Maşini şi Utilaje, amplasat în pavilionul central.

Al treilea an pentru Laboratorul de Arhitectură la BIFE-SIM

La BIFE-SIM 2015 are stand și Laboratorul de Arhitectură – prezent pentru al treilea an în cadrul evenimentului regional – în pavilionul C5, stand 43. Designerii români de la LINIA Furniture, Moir, Regal Decor, LTFB Studio – Alina-Maria Lăieș și Simplexio prezintă mese, scaune, lămpi și piese și accesorii de mobilier ce exprimă un univers concret, axat pe întoarcerea la simplitate și sunt realizate din metal, lemn, ciment și alte materiale brute sau naturale.

începe BIFE-SIM 2015

Sursă foto: Laboratorul de Arhitectură

Alături de piesele de mobilier, vor fi expuse cele mai recente proiecte de amenajare şi arhitectură realizate de echipele de arhitecţi şi designeri ale Laboratorul de Arhitectură şi LINIA Furniture. De la apartamente de dimensiuni mici, la clădiri generoase, de la spaţii publice cu diferite funcţiuni, la spaţii private, fiecare proiect este ajustat celor mai recente tendințe, iar vizitatorii pot găsi soluţii creative şi o perspectivă pentru amenajări viitoare.

începe BIFE-SIM 2015

Sursă foto: Laboratorul de Arhitectură

începe BIFE-SIM 2015

Sursă foto: Laboratorul de Arhitectură

Ce găsești la BIFE-SIM?

Varietatea ofertei din cadrul târgului se manifestă prin forme, stiluri, funcţiuni, materiale şi idei diferite, unele combinând tradiţii şi secrete de fabricaţie, altele proiectând în prim plan minunile tehnicii moderne. Astfel, piese de mobilier din lemn masiv fabricate din esenţe autohtone (brad, fag, stejar sau cireş), finisate cu vopsele şi lacuri ecologice, mobilier modern, tapiţerii cu piele naturală sau stofe moderne, confecţii metalice speciale, precum balustrade din inox în combinaţie cu sticlă, lemn sau policarbonat, produse decorative din sticlă sau piese de mobilier restaurate vor putea fi admirate în stadurile participanților.

Oferta este completată de sfaturi de amenajare din partea producătorilor şi consultanţa gratuită acordată de fabricanţi, de tinerii arhitecţi şi designeri de interior.

Vizitatorii specialişti vor găsi la BIFE-SIM echipamente, materiale tehnologice şi servicii asociate de ultimă generaţie: centre de prelucrare numerică, agregate de aplicare a canturilor, agregate pentru tăierea în pachet, maşini de şlefuit şi calibrat, ferăstraie circulare de formatizat şi alte utilaje similare, accesorii moderne şi materiale tehnologice cu randamente de utilizare şi proprietăţi fizico-chimice superioare.

Design urban, tema Conferinţei BIFE-SIM 2015

În cadrul Târgului Internațional de Mobilă, Echipamente și Accesorii au loc și o serie de conferințe. Pe 19 și 20 septembrie se discută despre design interior, cu Laboratorul de Arhitectură în calitate de partener. 

BIFE-SIM nu este doar despre mobilier, ci şi despre înțelegerea designului şi utilizarea acestuia în diferitele aspecte ale vieţii. În acest an, conferința are ca temă designului urban, ce va fi abordată de specialiști în arhitectură, design, fotografie, cultură sau artă. Căutând armonia arhitecturală și explorând creativitatea în acest domeniu, vorbitorii vor arăta provocările și aspirațiile diferitelor proiecte cu impact în comunitate, în care s-au implicat. În prima zi a conferinței, pe 19 septembrie, Cristina Stroe, arhitect la Laboratorul de Arhitectură, va susține o scurtă prezentare despre unul dintre cele mai recente proiecte realizate în spațiul public: Fumetto Bistro & Lounge.

începe BIFE-SIM 2015

Sursă foto: Laboratorul de Arhitectură

începe BIFE-SIM 2015

Sursă foto: Laboratorul de Arhitectură

Şerban Ţigănaş, Preşedinte Ordinul Arhitecţilor din România, Adrian Cancer, arh. Square One sau Steven Borncamp, Romania Green Building Council sunt doar câţiva dintre cei care vor fi prezenţi pe scena conferinţei. Detalii despre conferință, program, înregistrare și vorbitori pot fi găsite aici.

Care este programul târgului și cât costă biletul?

Programul de vizitare este cuprins între 10:00 și 19:00, în zilele de 19 și 20 septembrie (sâmbătă – duminică) și între orele 10:00 și 19:30 pe 21 și 23 septembrie (luni – miercuri). Preţul unui bilet de acces este de 10 lei / zi.

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l și cu prietenii!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies