PATRU STILURI IN CARE PUTETI ASEZA MASA DE PASTE

by admin
0 comment

Chic Ville a lansat în această lună noua sa colecție de decorațiuni de primăvară, ce pune un accent deosebit pe ornamentele de Paște. Odată cu cele peste 350 de produse noi din magazine, retailerul propune și patru stiluri de așezare a mesei cu prilejul Sărbătorilor Pascale: Cottage Easter, Fancy Easter, La Vie en Rose şi Romantic Easter.

Potrivit companiei, când vine vorba de amenajarea mesei de Paşte, nu se mai pot face deosebiri între ce caută românii şi trendurile europene.

Existenţa în mod constant în magazinele noastre a ultimelor trenduri şi colecţii, încă din primul moment al apariţiei lor, duce, în mod cert, la aceeaşi informare şi aceleaşi preferinţe, şi pe plan local, cât şi în alte ţări, a declarat Marius Şerbănescu, director de achiziţii al Chic Ville.

Cottage Easter

Inspirat din atmosfera deceniilor trecute, Cottage Easter aduce în prim plan ţesături din in, în nuanţe calde, ce amintesc de casa bunicii. Lemnul este și el un element cheie, fiind folosit pentru ornamente, precum sfeşnice sau tăvi. Pentru a sparge uşoara monotonie dată de nuanţele naturii, stilul cuprinde şi decoraţiuni în culori vii, precum ouă din ceramică galbenă.

Paște

Sursă foto: Chic Ville

Fancy Easter

Pentru adepţii stilului clasic, Fancy Easter ar putea fi varianta potrivită de amenajare a casei în această perioadă a anului. Stilul pune accent pe culori puternice, însă inspiră o eleganţă fără margini. Verdele este culoarea vedetă, iar la texturi observăm metale cu aspect preţios, cristal şi ceramică deosebită. Florile complimentează ambientul, iar decantorul care par să încununeze atmosfera de sărbătoare.

Paște

Sursă foto: Chic Ville

La Vie en Rose

Stilul debordează de veselie și se adresează persoanelor pline de viaţă. La Vie en Rose este un amestec de eleganță, prin paharele de cristal și vesela dantelată, de delicatețe, jucându-se cu culorile pudrate, precum roz sau lila, dar și de voie bună, accentuată de lumânări parfumate sau ouă de Paști în varianta stilizată. La Vie en Rose îndeamnă, cu siguranţă, la visare şi la relaxare!

Paște

Sursă foto: Chic Ville

Romantic Easter

Stilu se adresează romanticilor incurabili și este dominat de imprimeurile florare în nuanţe calde. Din Romantic Easter nu lipsesc nici buchetele de trandafiri și nici vesela în tonuri pastelate. Mobilierul este comod, cu scaune tapițate, ce nu face decât să destindă ambientul și mai mult.

Paște

Sursă foto: Chic Ville

Și dacă tot am vorbit de stiluri în care puteți așeza masa de Paște, sigur v-ar mai plăcea să citiți și următoarele articole:

În cazul în care v-a plăcut articolul, nu uitați să îl distribuiți și cu prietenii dumneavoastră, dar și să dați like pe Facebook paginii DIY Bazaar. Selectați opțiunea „Get notifications // Primește notificări” și astfel veți fi informați de fiecare dată când publicăm ceva nou pe site.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies