OUTDOOR DECOR

by admin
0 comment
Poate că nu mulți dintre cei care stau la casă își permit curți precum cele din pozele de mai jos, dar imaginația nu ne oprește nimic să ne-o hrănim! Chiar dacă nu aveți piscină sau jacuzzi, scoateți șezlongurile la soare și bucurați-vă de vremea bună!

spatii exterioare

Sursa: Pinterest

Dacă aveți o curte suficient de mare, atunci puteți lua în considerare varianta de mai jos. Ea poate înlocui cu succes clasicul foișor sau baldachinul de la marginea piscinei.

spatii exterioare

Sursa: Pinterest

Prea puțin spațiu liber în care să puneți o piscină sau un jacuzzi? Nu-i nimic! Construiți un șopron! Iată mai jos o variantă DIY, din paleți, rogojini și perne decorative.

spatii exterioare

Sursa: Pinterest

Oricât de mică ar fi terasa, dacă o amenajați cu drag, ea va fi extrem de primitoare. O greșeală frecventă este ignorarea acestei zone sau neutilizarea sa la capacitatea maximă. Nu vă limitați doar la a pune câteva scaune și o masă. Montați o canapea, acoperiți-o cu multe perne și înconjurați-o cu multe flori. Nu ornați doar interiorul casei! Și exteriorul este tot al dumneavoastră, așa că și el trebuie să vă reprezinte și să fie o extensie firească a spațiului de locuit.

spatii exterioare

Sursa: Pinterest

Încă nu ați pus la punct planul pentru piscină? Și ce dacă! Șezlongurile pot fi așezate foarte bine sub umbrarul terasei.

spatii exterioare

Sursa: Pinterest

Dacă vă numărați printre norocoșii care au o casă cu priveliște, atunci scutiți cel puțin jumătate din efortul amenajării spațiilor exterioare. Designul nu trebuie decât să fie în acord cu natura, fără a încărca imaginea creată de aceasta. Priviți!

spatii exterioare

Sursa: Pinterest

 Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies