OUTDOOR DECOR

by admin
0 comment
Poate că nu mulți dintre cei care stau la casă își permit curți precum cele din pozele de mai jos, dar imaginația nu ne oprește nimic să ne-o hrănim! Chiar dacă nu aveți piscină sau jacuzzi, scoateți șezlongurile la soare și bucurați-vă de vremea bună!

spatii exterioare

Sursa: Pinterest

Dacă aveți o curte suficient de mare, atunci puteți lua în considerare varianta de mai jos. Ea poate înlocui cu succes clasicul foișor sau baldachinul de la marginea piscinei.

spatii exterioare

Sursa: Pinterest

Prea puțin spațiu liber în care să puneți o piscină sau un jacuzzi? Nu-i nimic! Construiți un șopron! Iată mai jos o variantă DIY, din paleți, rogojini și perne decorative.

spatii exterioare

Sursa: Pinterest

Oricât de mică ar fi terasa, dacă o amenajați cu drag, ea va fi extrem de primitoare. O greșeală frecventă este ignorarea acestei zone sau neutilizarea sa la capacitatea maximă. Nu vă limitați doar la a pune câteva scaune și o masă. Montați o canapea, acoperiți-o cu multe perne și înconjurați-o cu multe flori. Nu ornați doar interiorul casei! Și exteriorul este tot al dumneavoastră, așa că și el trebuie să vă reprezinte și să fie o extensie firească a spațiului de locuit.

spatii exterioare

Sursa: Pinterest

Încă nu ați pus la punct planul pentru piscină? Și ce dacă! Șezlongurile pot fi așezate foarte bine sub umbrarul terasei.

spatii exterioare

Sursa: Pinterest

Dacă vă numărați printre norocoșii care au o casă cu priveliște, atunci scutiți cel puțin jumătate din efortul amenajării spațiilor exterioare. Designul nu trebuie decât să fie în acord cu natura, fără a încărca imaginea creată de aceasta. Priviți!

spatii exterioare

Sursa: Pinterest

 Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii!

You may also like

Acest blog folosește cookies cu scopul de a îmbunătăți experiența de navigare a utilizatorilor. Prin apăsarea butonului ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies