ORNAMENTE PENTRU CREIOANE

by admin
0 comment

Recent am avut bucuria de a realiza peste o sută de mărturii de botez, pentru un băiețel tare drăgălaș. Iubitori de handmade, părinții au vrut să ofere oaspeților câte un mic dar care să le amintească de ziua lor specială. Așa că au ales ornamente pentru creioane sub formă de animale, în culorile preferate: bleu, verde, mov și galben.

La petrecere au ajuns următoarele animăluțe: căței, oițe, elefanți, păsări, văcuțe, lei, ursuleți, purceluși, bufnițe și iepurași.

shop diy bazaar

Sursă foto: DIY Bazaar

Ornamentele pentru creion sunt perfecte și pentru petrecerile de copii, fiind un cadou vesel și util pentru cei mici. Mai mulți elefanți multicolori au ajuns și la aniversarea unei fetițe de opt ani, la invitații acesteia.

shop diy bazaar

Sursă foto: DIY Bazaar

shop diy bazaar

Sursă foto: DIY Bazaar

shop diy bazaar

Sursă foto: DIY Bazaar

Dacă vă gândiți să încercați propriul proiect de do it yourself (DIY) pentru micuțul sau micuța dumneavoastră, vizitați pentru inspirație secțiunea DIY pentru copii.


Iată și alte decorațiuni și ornamente pe care le-am mai făcut de-a lungul timpului:


Dacă v-a plăcut acest articol, distribuiți-l și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies