ORNAMENTE DIY PENTRU POMUL DE CRACIUN

by admin
0 comment

Dacă sunteți cititor fidel al site-ului nostru, atunci veți recunoaște următoarele proiecte de do it yourself (pe care sperăm că le-ați încercat deja sau vă pregătiți să le faceți). Dacă de abia acum ne descoperiți, atunci cele trei propuneri de mai jos le veți găsi, credem noi, utile. Mai ales că aceste ornamente DIY le puteți realiza și împreună cu cei mici.

Chiar dacă nu sunteți cea mai îndemânatică persoană din lume, puteți realiza cu destul de multă ușurință un ornament pentru pomul de Crăciun folosind lucruri pe care le aveți la îndemână prin casă ori pe care le găsiți destul de ușor cu bani puțin sau chiar fără. Iată câteva exemple:

#1 Ornament din conuri de brad.

O plimbare la munte sau un prietenă tare bună care locuiește într-o zonă montană (cum s-a întâmplat în cazul meu) poate fi rezolvarea a jumătate din necesarul acestui proiect: conurile. Tot ce vă mai trebuie este un ghem de ață, pentru a le face agățătorile și o foarfecă pentru a tăia firul la dimensiunea potrivită.

ornament DIY

Sursă foto: DIY Bazaar

#2 Steluțe din fetru.

Fetrul este un material ușor de găsit și cu un preț foarte bun. Pentru a confecționa steluțe pentru pomul de Crăciun aveți nevoie de fetru cu o grosime de 3 mm (îl găsiți la mercerii la un preț de circa 20-25 lei metrul). Pentru a tăia cât mai ușor formele din material, este recomandat să vă faceți un șablon din hârtie și carton. Dacă nu știți să desenați una, imprimați un șablon de pe internet.

Pentru a le putea pune în brad, steluțele mai au nevoie de un șnur sau o panglică. Pentru asta aveți nevoie de o ață și un ac.

ornament DIY

Sursă foto: DIY Bazaar

#3 Ghirlandă din conuri și steluțe.

Am văzut cum se face un ornament dintr-un con de brad, am văzut cum se face o steluță din fetru, acum le combinăm și facem o ghirlandă. Cum? Simplu! Pe  1-2 metri de ață de tricotat ori funie de ambalat  legați la distanțe egale rând pe rând câte o steluță, apoi câte un con. Repetați până când umpleți firul de ață. Ornamentul este perfect pentru a decora șemineul sau ferestrele.

ornament DIY

Sursă foto: DIY Bazaar

Iată și alte idei de împachetare a cadourilor, dar și câteva sugestii de articole dedicate sărbătorilor de iarnă:


Dacă v-a plăcut articolul despre idei de ornamente DIY (Do-It-Yourself) pentru Crăciun, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies