ORNAMENTE DIN CONURI DE BRAD

by admin
0 comment

Dacă mai sunt doar câteva zile până la Crăciun, înseamnă că în curând vom intra pe ultima sută de metri cu pregătirile. Dacă ajungeți la munte sau locuiți într-o zonă montană, adunați cât mai multe conuri de brad. Ele sunt o bună materie primă pentru proiecte DIY de sărbători.

Tocmai de aceea ne-am gândit că le-am putea folosi pentru a face câteva ornamente, pe care să le agățăm în pom sau oriunde prin casă, pentru a crea o atmosferă festivă. Conuri mai găsiți și în magazinele de decorațiuni interioare ori la raioanele de profil din cadrul supermagazinelor, la prețuri convenabile.

diybazaar_craciun17

De ce aveți nevoie:

  • conuri de brad;
  • șnur / sfoară de cânepă;
  • panglică;
  • foarfecă.

Cum procedați:

Pasul 1: Tăiați bucăți de circa 20 cm din șnur sau din sfoara de cânepă. Apoi luați-le pe rând și atașați-le fiecărui con în parte.

Pasul 2: Pe șnur sau pe sfoară faceți câte o fundă din panglică (rolul este estetic, nu funcțional). Combinați nuanțele, modelele și texturile, deoarece panglica este principala pată de culoare a decorațiunilor realizate din conuri de brad.

Pasul 3: Agăţaţi ornamentele rând pe rând în brad şi bucuraţi-vă de sărbători! Simplu, nu? 🙂

diybazaar_craciun16

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies cu scopul de a îmbunătăți experiența de navigare a utilizatorilor. Prin apăsarea butonului ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies