ORNAMENTE DIN CONURI DE BRAD

by admin
0 comment

Dacă mai sunt doar câteva zile până la Crăciun, înseamnă că în curând vom intra pe ultima sută de metri cu pregătirile. Dacă ajungeți la munte sau locuiți într-o zonă montană, adunați cât mai multe conuri de brad. Ele sunt o bună materie primă pentru proiecte DIY de sărbători.

Tocmai de aceea ne-am gândit că le-am putea folosi pentru a face câteva ornamente, pe care să le agățăm în pom sau oriunde prin casă, pentru a crea o atmosferă festivă. Conuri mai găsiți și în magazinele de decorațiuni interioare ori la raioanele de profil din cadrul supermagazinelor, la prețuri convenabile.

diybazaar_craciun17

De ce aveți nevoie:

  • conuri de brad;
  • șnur / sfoară de cânepă;
  • panglică;
  • foarfecă.

Cum procedați:

Pasul 1: Tăiați bucăți de circa 20 cm din șnur sau din sfoara de cânepă. Apoi luați-le pe rând și atașați-le fiecărui con în parte.

Pasul 2: Pe șnur sau pe sfoară faceți câte o fundă din panglică (rolul este estetic, nu funcțional). Combinați nuanțele, modelele și texturile, deoarece panglica este principala pată de culoare a decorațiunilor realizate din conuri de brad.

Pasul 3: Agăţaţi ornamentele rând pe rând în brad şi bucuraţi-vă de sărbători! Simplu, nu? 🙂

diybazaar_craciun16

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies