ORNAMENT DE CRACIUN DIN SERVETELE SI GLOBURI

by admin
0 comment

Nu toate decorațiunile handmade necesită timp mult de execuție și aprovizionare prealabilă consistentă. Puteți face un ornament de masă în doar câteva minute folosindu-vă de lucruri pe care cu siguranță le aveți prin casă.

De ce aveți nevoie:

  • șervețele de masă;
  • globuri;
  • sârmă / agrafe de birou.

*dublu click pe poză pentru a o mări*

diybazaar_ornamentcraciundinservetelesigloburi

Cum procedați:

Pasul 1: Desfaceți șervețelul, apucați-l din mijloc și strângeți-l ca și când l-ați trage printr-un inel. Apoi răsuciți partea de jos ca în imaginea cu numărul 4.

Pasul 2: Atașați globului o sârmă sau o agrafă de birou (pe care o desfaceți în prealabil), cu care mai apoi înțepați șervețelul. Răsuciți-o în jurul șervețelului de hârtie ca în imaginea numărul 7.

Pasul 3: Repetați procedura de câte ori doriți. Eu am făcut cinci ”flori”, din care am realizat un ornament de masă în nuanțe de Crăciun. Am avut nevoie de circa zece minute!


Poate v-ar mai interesa să citiți și:

Idei de împachetare a darurilor de Crăciun

Proiect DIY: Funde handmade pentru ambalarea cadourilor

25 de proiecte DIY din pungi de hârtie

Flori de hârtie pentru ambalat cadouri


Dacă v-a plăcut articolul despre cum poți facem un ornament handmade pentru masa de Crăciun, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies