ORHIDEEA CYMBIDIUM, FLOAREA-VEDETA A SEZONULUI DE TOAMNA

by admin
0 comment
Prima florărie din România care creează începând din anul 2013 buchete și colecții unice, în acord cu tendințele internaționale din modă, Floria.ro desemnează Orhideea Cymbidium drept vedeta acestei toamne.

Roz pal, galbenă, mov sau verde lime, ea este originară din zonele temparate și tropicale ale Extremului Orient. Rezistentă în timp, având o formă bine definită, Cymbidium adaugă un plus de exotism și rafinament buchetelor, ce devin accesorii ideale pentru ținutele sezonului.

Alături de orhidee, în colecție de toamnă predomină trandafirii într-o varietate de culori: roșu, alb, roz și portocaliu. Buchetele și aranjamentele mai conțin minigerbera, hipericum, alstroemeria, miniroze, ornitogalum și elegantele cale galbene.

Prin diversitatea de culori și stiluri de aranjare, noua colecție este în acord atât cu alegerile sofisticate ale femeilor îndrăznețe și nonconformiste, cât și cu ale adeptelor stilului clasic. Pentru domnii aflați în dificultate, Floria oferă consultanță de specialitate. De altfel, florăria a devenit în toamna lui 2014, ”Florăria pentru gentlemanul din fiecare”.

Iată câteva modele de toamnă propuse de unul din brandurile preferate de Casa Regală:

flori de toamnă

Sursă foto: Floria.ro

flori de toamnă

Sursă foto: Floria.ro

flori de toamnă

Sursă foto: Floria.ro

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies